11.12.10 Lördag!

Ja de blev en lång kväll/natt, vi först hos Lippa sen stack vi till Kim o där efter blev det att åka till Sebbe som bor i glumslöv. De va faktiskt väldigt roligt tyckte jag. Va ju hemma vid 7 på morgonen o har sovit till runt halv 4 eller ngt. Sen idag ska man till Ulrica som fyller 20 år imorgon men vi ska fira henne idag. De ska bli roligt, träffa tjejerna som man inte har träffat på ett tag.
Nej nu får de snart bli duschen o få tag i Jessica o fråga när hon ska komma till mig idag.
Ha de fint folket :)

10.12.10 Fredag!

Idag dag fyller Lippa 20 år, Grattis hjärtat :).
Ny duschad o sen vid 6 tiden blir det att sticka hem till Lippa o äta där o fira henne lite, sen blir de vidare till Kim o fortsätta festen där :P.
Imorgon blir de även att sticka till Ullis för hon fyller ju också 20 år :). Har inte träffat Ullis på jätte länge o jag som alltid va hos henne innan.
Mkt som händer nu i helgen men de ska bli roligt.
Just nu väntar jag på min syster som ska komma hem så vi kan göra vid oss tillsammans för hon ska också med till Lippa idag :).
Ha de en trevlig helg folket :)

09.12.10 Torsdag!

Mkt har hänt sen jag skrev sist. Jag har inte varit duktig på att söka jobb, jag har bara legat hemma o degat o träffat massa folk o hit o dit. Jag har inte haft tid eller tänk på att skiva här i min blogg, o jag som ville förbättra mig, men nej så har de inte blivit. men jag kanske kommer igång igen nu o börjar skiva, de ända som händer mig under dagarna är att träffa kompisar, kolla film, spela WoW (World of Warcraft) och har svårt att somna om kvällarna eller ja... de blir nätterna. vet inte vrf jag har så svårt för att sova. Måste fixa de så jag kommer upp i tid om dagarna så jag inte sover bort dagarna. 

Kan ju även säga att för ngn vecka sen va jag på karlslunds badet i landskrona o badade. Gissa vad, väl man ska börja dra sig hemåt o hoppa in i duschen så ser jag att ngn har slitit upp dörren till mitt skåp o snutt min Canada goose jacka men min plånbok med alla kort (inga pengar dock), mina glasögon mitt armband mina cigg mina tändare ja allt som låg i min jacka är borta. Som tur är så hade jag lagt min mobil o mina nycklar i min väska o där hade dem inte rotat. de va riktigt störigt. De är vinter o man har ingen jacka att ha på sig när man ska gå hem. Inte alls speciellt lyckat, Men tur va att Victor va med så fick låna hans jacka, han är så snäll. Men inte bara jag blev bestulen utan victor blev bestulen på sin mobil o min plånbok han hade både pengar o kort i den ju. Sen va de en pappa o hans två söner också, men fick höra idag att pappan hade hittat sin jacka igen allt va kvar förutom kort o pengar. dem hade slängt in hans jacka i ett annat skåp. Han hade tur i alla fall.
Sen har vi haft två fredagar i rad då man varit i Helsingborg o festat. De ha varit trevligt. nu sist så blev de en massa bråk, o de roliga är att dem som började bråken klarade sig medans dem andra blev tagna direkt. förmodligen har väl vakterna tyckt att dem som blev utsatta har drukigt lite för mkt vad vet jag haha :P.
Ja de har hänt jätte mkt. Går inte att beskriva allt som har hänt.
Nu på fredag så blir det att va hos Filippa o fira henne för att hon fyller ju 20. På lördag blev jag bjuden hem till Ulrica för hon fyller också 20 år. Så ja helgen är planerad nu så hoppas de blir kul :D.
ja vad mer ska jag skriva?!. Ja imorgon ska jag iväg o kolla upp en skola med min syster så kanske jag kan börja läsa upp lite olika skol ämnen o sen blir de kanske att flytta o läsa vidare. Vet inte vad jag vill läsa vidare som men de är bara till att kolla runt o se vad de finns. Vill ju även gå en bartender utbildning. Sen kanske de blir att söka till att bli väktare. Jag måste ju vara 20 för att komma in där, sen går du en kurs väl du kommit in där. Kanske även kan bli polis :O.. haha ja vem vet, jag ska kolla runt vad de finns för olika saker att göra. Sen vill jag ju även komma ut o resa... Men men, nu vet jag faktiskt inte vad mer jag har att säga..
Dags att försöka sova i alla fall.
God natt folket
RSS 2.0