26/2-2009

Nea, kom hem.... Händer knappt ngt i skolan utan dig, de e helt tyst i skolan. Saknar dig ngt enormt <3

18/2-19/2 - 2009

Kom hem från pappa vid 23 ungefär sen har ja rensat i min garderob o städat undan på mitt rum så nu e de städat ska vbra damsuga golvet o tvätta de vilket jag gör imorgon. Har lyssnat på massor utav musik nu också under tiden. Härligt härligt... Men ska logg ut från min blogg nu, de e bara en sak till =P...



Idag (19/2) för 18 år sedan föddes en vacker tjej som heter Emma Nielsen så jag bara måste skriva GRATTIS HJÄRTAT <33..
Hoppas verkligen att du får en härlig dag/kväll. Nu är du ju 18, de blir puben direkt, Kanske träffas där ;D. Älskar dig snäckan, Önska bara att vi träffades mer. Saknar dig <3

18/2-2009

Är hemma hos pappa, hade inget o göra hemma hos mamma. Under hela denna dagen har jag vaknat vid 11 sen gick jag in till soffan o har kollat teve o film hela dagen, sen fick jag nog och gick hem till pappa vid 6-7 tiden sen har jag varit här sen dess. men fick där imot pengar så jag kunde köpa mjölkchoklad o pappa tyckte jag kunde köpa snus till honom så de fick man ju också göra. När jag kommer hem ska jag nog sätta mig vid PS 4.0 har ju inget bättre för mig där hemma så. Sen kanske om jag orkar ska jag nog fixa till min blogg, Annars lär de bli att kolla film eller teve igen =p. men nu ska jag logga ut från min blogg o kolla vidare på en film som går på 6.an med pappa o äta upp mitt choklad o dricka min cola =P.

C Ya!

14/2-2009 Alla hjärtans dag idag =D

Sitter hemma hos Nea, kom hit igår o ska vara här till imorgon eller om de blir till måndag =P. Idag fyller Helena år, de e Nes syster, så Grattis på Helena med =) o glad alla hjärtans dag på er alla =D . Idag blir det lite kalas för Helena o jag o Nea hoppas att få träffa våra speciella ikväll (A).
åter kommer ikväll eller imorgon om du min alla hjärtans dag har varit.

c ya!

12/2-2009

Sitter hemma vid datorn o tar det lugnt o kollar på teve. Om ni vill veta hur min skola dag har varit idag så gå in på --->  http://crystallips.blogg.se/ .
Nea skriver om vår matte lektion med titlen "Min mobil är praktisk". Mkt rolig dag, annars har det inte hänt så mkt idag.

Ikväll ska jag bara ligga o slappa, är rätt trött idag, så det får va så .. Hade tänkt läsa lite i min bok också om jag inte somnar =P...  Har svenska att läsa också till imorgon, hoppas jag hinner öva på det..  Ska logga ut från bloggen nu, vi ses.

5/2-2009

Sitter hemma hos Bamses mormor just nu o tråkar medans han duschar. Annars idag har jag varit i skolan, sen har jag varit i stan med morsan, fick en tröja jag ville ha från gina. kommer lägga in bild på den senare ikväll när jag kommer hem eller om de blir i morgon. Sen fick jag även två linnen . Har vatt med Marlén innan också men hon åkte hem för ett tag sen, hon blev lite sur på mig för jag fick den tröjan utav mamma idag för hon vill ha en likadan.. hahahahahahahaha. men vet om att hon älskar mig ändå ;P. Men nu ska jag logga ut från min blogg o ta de lugnt.

cya!

31/1-2009

Sitter hos Mika klockan är efter 12 så datumen är ju igenligen 1/2-2009 men skit i det nu. Idag (31/1) har jag varit med Micke o Mika, skulle vatt med Bamse o Henke också, men så blev det aldrig. Så idag ahr det bara varit Jag, Micke o Mika. rätt skönt vi har färgat/slingat Mickes hår sen va vi på hemmakväll o köpte godis sen har vi kollat på Bolt. En mega bra film, låg o grät ett litet tag (A) men så kan de va ibland =P. Annars har dagen varit väldigt chill o imorgon (1/2) blir det förmodligen fotostudion hoppas det i alla fall =P.. Annars just nu sitter jag o e förkyld o rätt hostig. hahahaha... Men blir det fotostudion i morgon (1/2) så kommer jag förmodligen att lägga in ngn bild från de =).. men nu ska jag inte skriv amer för jag har inget mer att skriva.

C ya!
RSS 2.0