30/11-2008

Hejsan!

Idag e det första advent, o jag ligger i soffan o tar det lugnt o kollar på nätknäpparen, är på jul humör. vill ha snö igen o vill att det ska var jul..

om två dagar så får vi äntligen nycklen till husen så är det äntligen vårt.. sen blir det att börja måla o ställa alla möbler rätt, sen är det klart.
Vi vill kunna hinna bli klara innan julafton för vi vill ju hinna fira jul i huset  =D ...

Senare ska jag förmodsligen ut o gå med Emil ett tag .. men just nu vet jag inte vad mer jag kan skriva.. men vi ses ha de gött

     MVH Nickan

sitter på lektion

Sitter på kulturhistorian o ska skriva om ett konstverk, t.ex Mona Lisa. Ska skriva om på vilket sätt Mona Lisa har blivit gjord, hur den blev målad eller ritad o.s.v. Jag ska skriva om vad jag tycker om bilden o hur den påverkar mig.. Hur mina känslor blir när jag kollar på den .. t.ex på vilket sätt han har fört handen när han målade... Detta ska vara klart till måndagen den 10/11-2008.. Detta är även betygsättande så jag får hoppas på att jag nu kommer att klara detta.. vill verkligen få ett bra betyg i Kulturhistoria.. .. Men nu slutar jag, sen ska jag har svenska sen ska jag ha utvecklingssamtal, hoppas verkligen att allt kommer att gå bra =S.. Är rädd för att det kanske kommer upp ngt man inte vill höra..Önska mig lycka till !

RSS 2.0