31/1-2009

Kom hem för kanske en halv timme sen, har sovit hos Mika. Igår va de rätt roligt, jag o Mika träffade Micke, Bamse o Henke så gick vi en massa, vi träffades på rio, sen gick vi till Mika som bor nästan vid tågstationen, bytade om sen skulle vi till ngn Jocke, men gick aldrig in till festen, så vi gick vidare ner till stan köpte lite godis, sen tog vi bussen hem till Bamse som bor i borstahusen, gick från området tornet till området kungen o började spela pingis i en lite lokal som bamse ha fixat till ett pingisrum. Vi tog med Nicke, Bamses hund så tog vi upp han på pingisbordet o som han sprang efter piningsbollen hahahaha de va riktigt roligt så var tvungen att filma det. men annars idag får vi se vad som händer. Mika ska ringa mig efetr att hon har kommit hem från ridningen. sen ska jag väl foörmodligen träffa henne igen, sen blir det väl att träffa dem and =D

C ya!

29/1-2009

Idag kom jag för sent till skolan för min mobil hade inte ringt o väckt mig, så jag vaknade 10.00. kollade på min mobil o då stod det insert USIM, väldigt störig, har kommit för sent till skolan varje dag denna veckan, först på måndagen tog jag lite sov morgon med nea o sara, dem som hos mig i lägenheten så jag slapp sova själv =P. Sen på tisdagen så ringde inte min mobil på onsdagen kom jag till skolan i tid för jag började 12.00 men väl man kom till skolan så hade man ingen samhäll lektion så det blev en håla, så hade bara historia den dagen för min musik blev också inställd. Lagom störigt, o idag som jag sa innan om att jag vaknade vid 10.00. Annars idag, kom jag hem från skolan o Marlén kom hit ett tag, sen stack jag vidare till Mika o va med henne ett tag, det är så skönt att ha fått kontakt med henne igen, o imorgon ska jag träffa Mika igen, vi ska ner till stan en runda för hon har hittat lite kläder hon tänkte köpa.. senare får vi se vad som händer, sen under helgen så blir det förmodligen att vi sticker till fotostudion, vilket jag längtar till. hade väldigt roligt sist. Men vi får se om det blir som vi har bestämt. Men nu ska jag logga ut från min blogg o gå in mot mitt rum o kanske sitta på PS ett tag annars ska jag ta det lugnt o kanske kolla en film. Vad som händer imorgon o till helgen kommer snart. ha de gött.

C ya!..

24/1-2009

Tillbaka hemma nu, har vatt det ett tag. Jag är med Marlén o vi håller på att göra v oss lite smått, fest hos Micke ikväll ju, men vi behöver inte stressa ska inte iväg förrens vid 8-9 så man kan ta det lite lugnt.
Om ett tag så kommer Nea, Danni o Johanna som också ska göra v sig hos mig, bort inte så långt ifrån micke, de tar kanske 5.10 min att gå dit =P..
Sen har mamma varit i Ljungby idag hos sin faster med min moster o min morbror o dem kommer snart hem... Men just nu blir det att ta det lugnt o när mamma kommer ska hon fixa mat till mig o Marlén o henne själv så klart..
Bider från festen kommer också in så småning om iaf kvällens klädsel =P.. Men nu ska jag logga ut o smått göra v mig. 

 c ya !

24/1-2009

just nu sitter jag så klart vid datorn, väntar på att marlén ska duscha klart o sen ska man göra v sig också, sen blir det att man ska dra hem till lägenheten o kolla till katten .. =P. sen ska vi hem igen o göra v oss mer, för sen blir det fest ikväll hos Micke. men måste ta på mig nu, c ya ;D

18/1-2009

Är med Marlén o Basse o själv sitter man vid dator bredvid sängen där Marlén o Basse ligger o myser, trevligt trevligt.. Har vatt hos syrran från natten till idag, o självklart glömde jag mitt smink i lägenheten. så jävla typiskt o jag tänker inte gå till skolan imorgon utan de.. Så får cykla dit när jag pallar o hämta de. 

Annars under kvällen när dem två har dragit så får vi se om jag kan läsa lite  i min Twilight bok.. Måste läsa ut den så fort som mäjligt så man kan få nästa bok, hehe. men nu har jag inget mer att skriva. Om de finns ngt mer att skriva om så säg till.. =P. ha de vi ses. 

XOXO 

RSS 2.0