24.01.2012 Tisdag!

Får ju lägga in denna bilden jag har gjort idag också :P
<3

24.01.2012 Tisdag!

Glöm inte att leva min vän
Dagen som gick kommer inte igen

Jag har sömn problem, ända sen 30 december 2011, har jag inte kunnat somna i tid.
Jag kan inte somna förens mellan 4-8 på morgonen vilket gör att jag sover fram till mellan 14.00-15.00 på dagen.
Det har snart gått en månad, vad ska man göra åt det?! Inte vet jag, lägger mig i sängen i tid men lyckas ändå inte somna :/.
Ikväll får man kanske testa att ta en sömntablett så kanske jag somnar i tid.
Har även fått en tips om att jag ska köpa citron meliss och blanda det med socker tror jag att det va och ett starkt te och dricka runt 20.00 kanske.
har även fått tips om att man ska spänna hela kroppen men börja med en kroppsdel åt gången alltså nerifrån och upp, det gör så att blodet kommer upp till huvudet så blir man trött av det också.
Ett till tips är att jag man ska ställa klockan en speciell tid på förmiddagen och skaffa en vana man ska göra och att äta frukost direkt när man går upp ur sängen.
Det är ju inte alltid att man kan äta direkt när man vaknar, men man får väl försöka.
Annars får man väl söka upp en doktor så att dom kan hjälpa en med vad man kan göra för att få rätt ryttm med sömn.
Vet inte om något av detta kommer att hjälpa men jag får väl testa mig fram tills jag hittar något.

Nog med detta nu.

Idag ska jag umgås med min bästa vän jessica Rantzow. Hon ville sola så det blir väl att lägga sig i solariet en liten stund.
Det är så skönt att bara lägga sig i ett solarium och bara slappna av och man blir ju även brun ;P.
Min tanka är att jag ska försöka sova iallafall 1 gång i veckan fram tills man kan lägga sig där ute på trädecket och sola i sommar :).
Snacka om att man LÄNGTAR till sommar nu.
Ska faktiskt försöka ta en tripp till Stockholm med Jessica och träffa folk.
Men vi får se hur det blir. Man vet ju aldrig om det dyker upp något jobb för då ska man ju lyckas få lite ledigt.
På tal om jobb, ska nog söka in till Uppsalas Universitet och plugga till förskolelärare om man lyckas komma in men det får vi se då. Ska söka in i April, så håll tummarna ;P.
Hade varit skönt att komma ifrån lilla skåne ett tag och börja om på nytt. Träffa nya människor och börja om från ruta 1 :).
Nu vet jag faktisk inte vad mer jag ska skriva, har ju inte hunnit hitta på något idag. vakna för ca 2 timmar sen. och lyckades inte somna för ens runt halv 8 imorse.
Menmen dags att göra vid sig så att man är klar tills Jessica kommer :)
Ha de fint ;D <3

09.01.2012. Måndag!

Fyll inte ditt liv med dagar
Fyll dina dagar med liv!


Ny vecka och nya tag.
Jag är duktig, har inte köpt ett packet ciggaretter på lite mer än en vecka.
Blev dock någon liten cigg under helgen men de vara bada till ölen annars har jag hållt mig väck :).
Har inte tänkt så mycket på det heller :P.

Annars i Lördags va jag iväg och blev fotograferad av en tjejkompis pappa, det blev många bra bilder :).
Men får ta en dag med min tjejkompis också tycker jag så vi kan ta lite bilder. Vi har varit i hennes pappas studio två gånger innan och hade riktigt roligt. Men det är ju många år sedan :).

I söndags(igår) va jag på Väla med min mamma och min syster.
Så hitta vi ett par byxor som mamma sa att jag skulle prova, så gjorde jag det och visst dom satt mycket bra. Sen hitta vi ett par andra som satt som en smäck. Mamma tappa hakan och sa att jag skulle ta av dom för hon ville gå fram och betala för dom. Jag får själv inte shoppa något, men mamma ville att jag skulle ha dom så jag tackar min mamma riktigt mycket för byxorna, nu längtar jag till jag kan använda dom för det är ju inte bara ett par Jeans ;P.

04.01.2012

Pappa fyller år idag. Jag och min syster skulle gå upp samtidigt som han idag innan han gick till jobb för att säga grattis och ge han en present vilket blev en Poul Frank Perfym. Det roliga är att jag inte hann sova innan vi skulle upp. Sedan tredags har jag inte kunnat somna förens runt 5-7 på morgonen så det måste bli ändring på det tycker jag + att det är min tredje dag utan att röka.
Är rätt stolt över mig själv att jag klarat dessa tre dagarna än så länge :).

Har kollt lite bilder med min syster och Jessica idag också, så får väl ta och lägga in några bilder här nu :)

Igår va det film mys med min syster då vi kolla den sista filmen av Harry Potter båda delarna.
Idag kom Jessica hit och då blev det Bilar 2 för oss tre. Senare blir de nog att träffa Karin, Victor och Fredde. Fredde har ju nu flyttat in till sin första lägenhet så det blir att hänga där ett tag :).
jaja, men får det räcka med detta inlägg, vill bara social med min syster och Jessica.
Ha de fint

04.01.2012. Onsdag!

Lyckades ta bort utseendet på min blogg så detta får duga så länge tills jag har orken att fixa det lite bättre. Just nu kollar jag sista delen av Harry Potter med min kära syster så det blir snart sängen för oss. Idag/imorgon den 4/1-12, Är det min/vår kära Fars födelsedag så imorgon blir det upp tidigt med syrran så vi kan ta en kopp kaffe sen ska pappa vidare till jobbet. Där efter blir det sängen igen ett litet tag sen kommer Jessica. ha det gött.

02.01.2012. Måndag!

Gott nytt år folket. Hoppas alla har haft en riktigt bra nyår för det har jag. Det blev en tre rätters middag hos en kompis några lekar och självklart lite smällande med raketerna. Vi har haft det riktigt trevligt och man har även träffat nytt folk. Nu ska vi börja med nya tag och ha ett riktigt härligt år. Då har det nya året börjat, det året då det sägs att jorden ska gå under den 12.12.2012. Ja vi får ju se om det stämmer. Själv tror jag bara att det är dagen då mycket kommer att förändras. En ny tid kommer börja. Men det är ju vad jag tror, så vi får se hur det kommer att bli. Men, Men idag ska en kompis till mig flytta in i sin första lägenhet så det blir väl att hjälpa till där lite annars får vi se vad dagen har att bjuda på. Nu innan jag tänkte lägga mig ner i sängen och sova så blir det att kolla på lite film och hoppas på att man somnar snart. Dessa två senaste dagarna har man ju inte sovit så mycket. Så får försöka ta igen det lite imorgon. Just nu har jag väl inte så mycket att tillägga. Så sov gott alla och ha en mycket bra dag med leendet på läpparna. ha de gött ;D