30.03.2012 Fredag!

Det hände inte så mycket idag, kom hem och kollade igenom mina 26 skivor med gamla bilder när jag kom hem sen blev det att ta ett glas vin och bara ta det lugnt till en film, det kan ju också behövas ibland :). Imorgon blir det en stan runda med min mamma sen blir det inflyttningsfest till kvällen :)

Snart dags att sova så
Ha det bra :)

30.03.2012 Fredag!

Jobbigt lägger, är man på väg till jobb så kommer man på det att man inte har någon mat med sig till jobb. Då ringer vi pappa som jobba i Helsingborg och frågar om han kan fixa någon mat eller ge mig någon peng till de.
Pappa säger: "kan du inte fråga mamma istället?"
Jag säger: "jag hinner inte gå inom mamma innan jag åker!"
Pappa säger: "var ska du någonstans?"
Jag säger: "jag ska med tåget till jobb!"
Pappa säger: "Jaha, är det dig jag snackar med?!"
Jag säger: " ja det är det.!?"
Pappa säger: "det är svårt att höra skillnaden på dig och din syster ibland. Men då är det klart att jag kan komma förbi och lämna en peng."

Så kan det gå när man ringer pappa på morgonen :P.

Idag är det fredag så vi får se vad denna dagen har att erbjuda. En sak vet jag att jag ska göra och det är att vara kreativ idag igen med att skriva ut bilder för att klistra in i min kalender. Det blir roligare med bilder och inte bara text :). Man minns bättre :P

Nu kommer tåget så det är dags att sluta skriva.

Ha det bra :D


27.03.2012 Tisdag!

Uttråkad på väg till jobb, fram med appen vintage cam och ta lite bilder ;P

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726464.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726464.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726466.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726466.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726476.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/730563/images/2012/pic_195726489.jpg" class="image">

26.03.2012 Måndag!

Oj som det kan bli. Jag har lyckats fått med pappas kort idag i och med att jag handla igår, Sen har pappa hittat Josses plånbok i sin bil. Alla har varandras kort i stort sätt :P. Så kan det ju bli ibland.

Öppna min post igår och då hittar jag en lapp från arbetsförmedlingen där det stod att jag skulle åka till AF i Helsingborg idag klockan 13.00. Det är ju lyckat, slutar inte för ens 17.00 så vi får ju hoppas att jag kan gå ifrån jobb så jag kan gå på mötet för det är obligatorisk.

Igår va det riktigt härligt väder så det blev en runda i stan med min syster :)

Det va väl det för stunden, ha det bra :)

23.03.2012 Fredag!

Trots att tåget var försenat 20 minuter så jag fick ringa pappa så han kunde köra mig till jobb, (kommer hellre lite för tidigt än ca 30 min försent) :).
Så känns det faktiskt som att det kommer att bli en bra dag :). Smörgåstårta till frukost sen får vi se vad mer dagen har att erbjuda :).

Till att börja med nu på jobb blir det att blåsa upp ballonger och hänga ut dom i butiken sen får vi se vad det blir :)

Ha det bra

22.03.2012 Torsdag!

Lite tråkigt, När man går hemifrån i Landskrona och åker mot tåget så är det strålande sol, väl man kommer till helsingborg så är det bara molnigt. Bra att man jobbar inom hus.

Idag är det Grand Opening här på KappAhl inne på Väla.

Dags att jobba vidare med larmningen.

Ha det bra :)

15.03.2012 Torsdag!

Idag har vi 9 dekoratörer från olika KappAhl som ska hjälpa till och ställa allt till rätt i vår butik på Väla.
Vi är riktigt många här idag.
Det 22 mars smäller det för då är det Grand Opening hos oss :).


Imorgon blir det 20 års fest för Sofia Wählby. Det blir tema, vilket är film världen. Det ska bli riktigt roligt. Nu är bara frågan vem ska ska klä sig till :P

Nej nu får jag återgå till jobbandet. Mycket ska göras idag :)

Ha de bra :)

09.03.2012 Fredag!

Gulligt, sitter på tåget på väg mot jobb. Det sitter en familj bredvid mig, barnen är inte alls gamla. Dom har varit på semester, Ett tåg passerar och den lilla flickan säger, "Nu landa vi igen" Det lät ju som när dom landade med planen tyckte hon :). Lät jätte gulligt när hon sa det :).

08.03.2012 Torsdag!

Grattis alla kvinnor på internationella kvinnodagen :). Hoppas ni har haft en bra tag för det har jag. Jobb, sen kom pappa och hämta mig så åt vi plankstek på blå tuppen på väla sen fick jag även ett spel till mitt XBox :D.

08.03.2012. Vad hände egentligen?

Nu när man jobbar så längtar man tills man kan komma ut till solen och säga "JAAA, Våren är påväg", så vaknar man på morgonen och ser att alla gatorna har blivit vita efter de fallande snöflingorna.
Vad hände egentligen?!


Rätt bull! Nu vill vi ju att solen ska vara framme och våren ska va här så man kan längta ännu mer till sommaren då vi kan springa runt i de gröna gräset med klänningarna, shortsen och kjolarna på. Åka ner till stranden för att sola och bada. Bli brun ha en härlig grillkväll med alla man har nära och kära.
Det är något av det bästa i livet. Att få vara med sina nära och kära <3.

07.03.2012 Onsdag!

Då sitter man på tåget hem. Idag har det varit precis lika mycket att göra som igår fast idag blev man inte lika skitig ;P.

När jag kommer hem blir det att slänga dig i duschen sen kanske starta en film. Sen får man väl försöka att fixa något att äta ikväll också.

På lördag är det afterski på Tycho i Landskrona det börjar nog vid 12 på dagen och varar tills man inte orkar mer ;D. Det ska bli riktigt roligt, det blir på med Gösser Team tröjan och kanske kepsen ;P. Ska dit med min mamma, Peter och min syster och många fler.

Men nu blir det att starta musik och så är man snart hemma :).

Ha det bra :)

06.03.2012 Tisdag!

Helgen va helt underbar, det va riktigt trevligt, god mat och härligt sällskap. Har riktigt härliga vänner, det blir alltid lika roligt, det finns inte någon gång då vi har haft tråkigt tillsammans! :D
Bloggen har blivit mycket bättre nu tack vare underbara Karin :). Tack så mycket hjärtat :D <3.



Dagen har varit bra idag på jobb, vi hade jätte mycket att göra för vi fick vår nya inredning idag så det va riktigt mycket att packa upp och det har blivit många svarta händer.
Jag trodde ju inte att inredningen skulle komma idag, trodde den skulle komma imorgon och så smart som jag är så hade jag en vit tröja på mig, Men det va ingen fara den blev lite små skitig.
Imorgon blir det väl lite mer som ska packas upp kan jag tänka mig.
Nu kallar sängen så får väl krypa ner och mysa in mig och starta någon film :).
Ha det bra :)

02.03.2012 Fredag!

ÄNTLIGEN FREDAG !!!!! :D
Snart kommer dom, Karin, Victor, Fredde, Sofia och Hampus.
Det ska bli rrktigt trevligt får jag hoppas iallafall ;D. hehe nej det blir alltid lika roligt med detta folket :D..
Maten är snart redo att lagas, Musiken är i full gång och vinet är upphällt. Härliga fredag, som man har längtat till denna dagen :D...
Nej nu får jag väl hitta på något att göra innan dom anleden. Hoppas bara att dom hitta :/, ääh det kommer dom klara galant ;D.
ha det ;)
RSS 2.0