27/11-2oo9

Är hemma hos Ulrica  o firar Johanna idag. Jag o Matilda har lagat middag till oss alla vi är 9 pers. Väldigt roligt. Annars blir det snart utgång, Vi ska till Tycho. Annars idag har det inte hänt så mkt, jag ahr varit i skolan o så bara.
Just nu har jag inget o skriva, men får skriva mer snart. ha de bra :).

16/11-2oo9

E hos pappa vilket hag varit snart i 2 ½ månad. Har varit hos Ullis idag som vanligt efter skolan.. Sen har min älskling kommit nu också, så inatt får man sällskap XD, Me like!!. Jag måste verkligen börja skriva mer i min blogg tycker jag, men har aldrig ngt roligt o skriva =/. I och för sig på fredag den 20/11-09 så blir det den andra studentfesten de är på strand paveljongen sen e det även rock/punk tema så det kommer nog bli väldigt roligt XD. Får fixa min heder också, den är för tråkig... Men har inget mer att skriva för tillfället.

Ha de bra!


Fredagen den 13!

Är hos Ullis, vi håller på att göra vid oss för vi ska förfesta med Micke, Krishan o min älskling vet inte om det blir ngn mer =P. Efter efterfesten blir det tycho med dem också. Kommer träffa Nea där också =P. Men nu får jag väl börja smika mig också.

Ha de bra

8/11-2oo9

Fars-Dag idag!

Idag har jag o min syster firat vår pappa genom att först sitta på China Palace och ätit sen hade vi köpt två PS2 spel till honom så har vi alla nytta av dem. Sen är det ju julklapp nästa månad o sen månaden där efter så fyller han år.. Så pappa kommer få fler presenter XD.
Annars efter vi åt på China Palace så körde vi hem till pappa sen körde vi vidare till saxtorp o va och satte ett ljus på farmor o farfar grav. Efter det när vi kom hem börjde jag baka o det blev muffins. Den blev jätte goda XD.

Annars under min helg så i fredags va jag hos Ulirca sen kom min älskling också dit. Sen börjde han hålla på med Anns dator sen sov vi hos Ulrica. I lördags va jag på center syd med mamma, Peter o min syster. Där efter satt jag hos mamma ett tag med syrrans en stack jag hem till Ulrica o hämtade min dator sen stack jag vidare till min älskling o sov där. Vi kollade på nga filmer o låg o mös. Jag somnade kanske vid 4 tiden eller ngt sen idag vaknade jag ca kvart över 2 eller ngt XD. Sen mellan 4-5 tiden så va jag hos pappa sen va det iväg igen..

Annars har jag en ny favorit låt:

Miley Cyrus - Party in the USA.




Men de va nog allt för mig just nu. Ha de bra <3
RSS 2.0