28.02.2012 Tisdag!

Något jag missade att skriva sist, min plånbok har varit väck, det tog mig närmare två veckor att ringa och anmäla min den försvunnen och spärra mina kort.
Min miss tanke har varit att den skulle ligga i Karins bil. Men hon hittade inte den när hon letade. Nu efter 2 veckor och 2 dagar så hitta så klart Karins syster plånboken i bilen. Snacka om tur i oturen :P. Har ju redan hunnit spärra allt :P.
Men det är iallafall skönt att den är funnen och att jag kommer att få den tillbaka :).

I heglen blir det lite mys hemma hos min mamma som är i Österrike med Karin, Victor, Fredde, Sofia och förmodligen kära lilla Jessica.
Det blir hemma gjord Pizza och lite sällskapsspel. Så det ska bli en härligt dag, längtar väldigt mycket :).
På Lördag fyller vår Victor 21år, Så Lördagen kommer bestå av lite festligheter hos hans bror för att fira hans dag.
Det är också något jag ser fram emot :)

Idag har det varit väldigt lugnt på jobb, vi har inte haft så mycket att göra idag i och med att vi håller på med lite renovering.
Jag fick gå en timme tidigare men imorgon blir det på det igen och hoppas det finns mer att göra då :).
Nu finns det inte mycket mer att tillläga för tillfället. Men jag åter kommer igen någon dag snart förhoppningsvis :)
Ha det bra :D <3

Min kära syster och jag :D <3

25.02.2012 Lördag!

Ja då har man kommit till Johanna i Kävlinge, idag är hon barn ledig så det blir då hem till en an hennes kompisr och festa lite.
Ska väl snart fixa något att äta sen blir det väl att prova lite kläder och komma fram till vad man ska ha på sig denna kväll.

25.02.2012 Lördag!

Mycket har hänt senast jag skrev.
En tatuering, färgat håret och fått jobb på KappAhl på Väla eller ja det är en praktik som jag ska vara på i tre månader.
Igår va det blev min första vecka klar, man har ont i fötterna och är rätt trött när man kommer hem.
Min mamma, syster, mammas kille och hans två barn och många fler åkte till Österrike igår, och jag hann inte säga hej då till dom, för bussen gick klockan 15.00 och jag slutade inte förens klockan 18.00. Lite tråkigt, men jag hoppas att dom får en bra vecka och att dom inte kommer hem med några brutna ben.
Igår blev det stan med några vänner, en tjejs öl blev stulen av två idiotiska killar, dom tog hennes öl skakade den och sprutade ut all öl över en annan kompis jacka, han blev väl inte så jätte glad. Sen började min kompis kaxa emot dessa två killarna och det slutade med att en an killarna tog ett glas cider och kastade det över henne vilket även landade på mig. Hon tog en öl och kastade tillbaka på dom, sen blev dessa killarna ut slängda och får inte komma dit igen. Vilket är väldigt skönt. Killarna kan nog inte varit med än 18 år, för jag har då aldrig sett dom ute förr. kan ha fel också men ändå. Det är väldigt onödigt och omoget att ta någons öl och sen göra så som dom gjorde. Det är inte okej.
I alla fall, ikväll ska jag till Kävlinge till en kompis så ska vi festa lite, hos en hon känner.
Ha det bra folket, kommer att skriva snart igen men vet inte riktigt när :).
Sally, Johannas lilla söta dotter :) -->
RSS 2.0