29.03.10. Måndag !

Nu är det äntligen påsk lov. Jag är i Trelleborg hos Micha, men han är inte hemma. Han skulle jobba så nu sitter jag ensam hos han vid hans datorn o väntar på att han ska komma hem. Annars idag vet jag inte vad kom händer men ska sova här inatt igen sen ska jag åka hem imorgon. Kommer vara hemma på onsdag sen på Torsdag träffar jag Micha igen sen kl 5 på fredag morgon förmodligen blir det att åka till Elmia som ligger i Jönköping. På Lördag är det påskafton o då ska jag jobba. Sen Nästa Måndag blir det att ta det lugnt sen på Tisdag nästa vecka så kommer Sara till mig o då ska vi gå runt lite i stan o förmodligen ta en fika. Det ska bli väldigt trevligt :D. Sen är det skolan igen på Onsdag nästa vecka o man börjar direkt med muntligt nationellt prov i Svenska o efter det ska jag skriva prov i Naturkunska som jag o Nea inte klarade förra året. Så de blir att fixa det sen ngn annan dag blir der ngt nationellt prov i engelska b också. Mpste ta igen det man missat nu ju. Snart är de ju studenten. 1 vecka efter studenten blir det ju att åka till Bulgarien. De ska bli riktigt skönt att få åka iväg efter studenten bara ta det lugnt o chilla med Tjejerna ;P

Balen är nu den 21 Maj tror jag. så va o kollade på balklänning i Lördags i Lund med Morsan o syrran. Hittade en lila sen va de en som va ljusblå med lite vitt på o sen va där en riktigt nice klänning som va lysande rosa o svart o vit. riktigt snygg va den. Men den kommer jag inte få :( Men de blir förmodligen den lila. Haade jag kunnat hade jag lagt in bilder på dem men bilderna är på min mobil o jag är ju inte hemma. De får bli imorgon eller ngt ;P.
Men nu ska jag se vad mer jag kan hitta på tills Micha kommer hem igen. Ska nog skicka sms o fråga när han är hemma Annars får man sitta o smsa med Sara ;P.

Ha de bra <3

20.03.10. Lördag!

Alice i underlandet va faktiskt väldigt bra Tänkte börja med det. Den e värd att se verkligen o speciellt i 3D...

Har inte varit aktiv på ett bra tag nu dåligt av mig =/. De blir så när det kommer upp saker att göra hela tiden. Men de har inte hänt så jätte mkt i alla fall..

Idag va jag inne på tradera o budade på löshår i giss vad. Jag fick det ;P.. hahaha De e nice .

Igår va jag o Jessica på en hemma fest, o nickan fick en dejt till balen. mega ;P. hahaha
De va rätt roligt på de festen sen ville Jessica tvunget till Tycho vilket inte alls var lika roligt. Vet inte vrf men de har börjat bli välditg tråkigt nu på Tycho. Händer inte så mkt.  

Har även fått hem photoshop cs4 påmin dator igen. vilket jag är väldigt glad över. så har lekt lite med det nu o fick en film med om tips o.s.v. Så ska kolla igenom hela den också ngn dag.

Sen är det ju Lördag o jag sitter hemma :O, nej det får vi ta o ändra på tycker jag, kanske inte idag men kan inte sitta hemma såhär på en lördag kväll.
Jaja, ngn gång får man väl vila. I och för sig de e söndagen till Men Imorgon ska jag vara med Micha =D

Men har inte så mkt mer att skriva. Får ta det en annan dag ska snart hem till pappa också så. =P  

Ha de bra <3

03.03.10. Onsdag!

Sitter i skolan o tråkar. Brukar bli lite sen till skolan, men idag kom jag någorlunda i tid men självklart så har jag ingen lektion så man börjar inte förrens 10. Hade inte fått ngn information om det heller.. Men vad ska jag göra. Känns inte lönt att sticka hem heller, Så jag får sitta här tills klockan 10 o komma på ngt roligt o göra.. 

Idag ska jag i alla fall till Malmö o kolla bio med min syster, Lasse, Micke o Lena. Så de blir syskonen Tagesson o syskonen Johansson ;P. Vi ska kolla på "Alice i Underlandet" i 3D Inne på Entré.
Det ska bli riktigt kul får väl säga hur filmen va sen när jag kommer hem igen efter Malmö.

Annars idag fyller Victor o Emil år. Grattis på er =D.

Men nu ska jag komma på ngt o göra.

Ha de bra <3