05.08.10 Torsdag!

Nu är det verkligen evigheter sen jag skrev senast. Det har hänt riktigt mkt. Borde ha skrivit om det men har aldrig haft tid till det o de e så mkt. Jag har varit i bulgarien, träffade en kille där som bor i stockholm så åkte upp till han typ 2 veckor efter att jag hade kommit hem o va där i en vecka. Nu vill man verkligen bara åka iväg igen :P.

jag har även tagit studenten så nu blir det att söka massa jobb så man kan åka igen eller flytta :P. Vill komma bort från den lilla staden Landsrkona i skåne. Men vi får se vad som händer :).Det har nu även varit Landskrona karnevalen o helsingborgsfestivalen, nästa blir malmö festivalen. Sen om en vecka idag fyller jag år o då blir det utomhus bio vid teatern i landskrona, så det blir att sticka dit o hitta en fin plats o kolla på de. Sen åker mamma o hennes kille till Kreta imorgon vid 4a på morgonen så de blir att sticka hem till mamma ett tag snart så man kan va lite med dem. Sen är dem hemma igen om en vecka.

jag har faktist ingen aning om vad mer jag ska skriva. De e så mkt som har hänt o jag har skrivit det väldigt kortfattat.
Men nu ska jag leka vidare med PScs4.
RSS 2.0