30/8-2oo9

Klockan är över 00.00 så det innebär att Athena fyller år idag. Hon fyller 18. Grattis =)..



Äntligen hemma efter en lång kväll i dagstorp. Jag har ont i mina fötter =(. Men de va rätt roligt. Gustav o Kalle (två killar i bandet The Spink) Känner dem sen innan o dem drog med mig upp på scenen så jag fick sjunga en låt. De gick inte så jätte bra, 1. Jag hade inte övat in låten 2. Hade ingen text till låten på scenen 3. har aldrig sjungit solo. dem hjälpte mig lite i alla fall. Men sn va jag jätte nervös sen hörde man knappt mig heller. Men de lät inte så bra men jag vet att jag hade kunnat gjort det bättre.
Men nu ligger jag i min säng kollar lite på teve o äter daim choklad.
Förresten det finns bilder sen jag va uppe på scen men dem skickar mika till mig imorgon/idag(fast senare).
Får väl lägga in bilder sen jobbandet. men nu ska jag lägga mig rätt o sova. Är mega trött =P.

Ha det gutt ;)

29/8-2oo9

Just nu gör jag inte så mkt. Väntar mest på att Mika ska höra av sig. För ikväll blir det att jobba i dagstorp på ponnyderby. Det är ryttarfest idag o vi ska stå vid baren eller vad man kan kalla det. Vi ska sälja mat o dryck. Sen ska även The spink spela, Man känner ju dem så det kommer bli roligt o kolla på =). Brukar alltid kolla på dem eller i alla fall för det mesta =). Annars idag gick jag upp vid kvart i 11, sen skulle jag följa Nea till tåget, hon skulle ha det som gick kvart i 1 men det blev kvart i 2 istället för att Johanna också skulle åka med samma så va hennes tåg försenat så de blev kvart i 2 tåget. Efter man lämnade dem två på stationen så stack jag hem satte jag mig o soffan med chips o dipa, o kolla teve. Härligt =D.. Men måste nog gå o byta om nu. Ska snart sticka till Mika ju =P.. Skulle vara där vid kvart över 4 halv 5 .

Ha de gutt ;)


28/08-2oo9

Just nu sitter jag vid mammas o Peters dator. Internet funkade inte på min egna innan.
Idag kom min mamma o Peter hem från Hven så vi fikade när dem va hemma sen stack dem iväg igen. kommer väl om en timmes tid igen. Men nu ska jag ner till stan o hämta ut pengar o köpa gott ;P.
Skriver nog mer senare. Men just nu måstejag skynda mig.
Ha de gutt. <3

25/8-2oo9

Grattis till Jonte som fyller 21 idag =).



Just nu sitter jag hemma hos Zebz. Ska snart hem till mig efter han har ätit lite. Sen blir det väl att kolla alla filmer vi har bränt ut idag o igår =P. blev nog nästan 20 filmer sammanlagt som vi har brännt ut om nu inte mer än 20. Håller inte koll =P. Men får kolla upp om dem funkar där hemma. Sen ska jag nog fixa lite med bloggen också, de va ju ett tag sen nu.  Sen imorgon så ska kanske Nea sova hos mig. Morsan e ju på Hven till fredag =D.
Vet inte vad mer jag kan skriva, men kommer jag på ngt så får jag väl logga in o skriva det också. =).

Ha de gutt.

Just de, har ju bilder hemma på min dator från lördagen, Men jag e ju inte hemma så kan inte lägga in dem.
en ska göra det snart XD.

23/8-2oo9

Sitter hemma i min säng nu o äter chips o ngn god dipa =P. Igår va en hel galen kväll. Nea kom hem till mig efter 5 sen satt vi o dega lite. Sen gjorde vi vid oss för att vi skulle till Jonas på förfest för en kille som heter Peter fyllde år. Senare drgo vi vidare till tycho o Nickan blev lite full (A). Första gången Nea har varit med om att se mig full, Ja ju inte hel bränd direkt kommer ihåg saker o så. Men snacka om att det snurra i min skalle =P haha. Jag kom hem vid 2 i alla fall. Nea hade följt med ngn hem o sov där så jag sov ensam i min säng =(. men de gick bra ändå . Idag mötte jag upp Nea vid v.v. Sen gick vi mot exan så spelade Zebz match. Dem spelade mot furulund o vann med 6-3. de va ju så klart hemma match. Klockan 13.45 tog Nea tåget hem så satt jag hemma ett litet tag sen träffade jag Zebz. Vi hade inegt o göra så vi rollade en rätt bra bit. vi rolla på den vägen som går mot säby =P. Jag tyckte de va rätt långt i alla fall (A). Sen efter vi rollat den biten så stack vi hem till Zebz kollade på två filmer: Spy kids (1an) o sen kollade vi på 17 again fast med bättre kvalitet denna gången =D. Sen rollade jag hem för jag skulle äta då vi 7. Sen rollade jag tillbaka till Zebz så kollade vi på en till film o det blev The Simpssons Movie men svenskt tal. De lät inte bra, Konstiga röster dem fick =P... Oooh just det en sak till hände igår =P, Jag hade i sönder min cykel lite (A).. oops =P.
Men nu ska jag se om det finns ngt på teve annars blir det väl att starta en film.

Ha de gutt ;) <3

(Lägger in bilder ngn annan dag)

20/8-2oo9

Idag började skolan. Vi började klockan 13.00. Vi fick våra schema o satt o snackade lite om morgon dagen förv imorgon ska klassen till Malmöfestivalen under dagen sen ska vi åka hem vid 15.40 om inte tidigare. men jag o Nea ska förmodligen stanna kvar i malmö ändå, de e ju sista dagen imorgon. Annars idag har klassen varit hos Siv (vår mentor) vi har gjort äpplekaka hos henne o tog det lugnt sen hade jag följe med Emelie hem till hennes pappa sen cyklade jag vidare till stan med Zebz o Lewinaren. Men just nu har inte jag så mkt mer o skriva. Skriver kanske mer sen ikväll =D. men nu ska jag göra lite mat o kolla lite teve . Ha de bra..  

16/8-2oo9

Nu sitter jag hemma hos min pappa, Nea är också här.
jag o Nea kom hem från Blekinge/Karlskrona idag , Vi va hemma 16.30. Självklart va det härligt att komma iväg. Men igår kväll klockan 7 tog jag o Nea tåget till malmö, Vi träffade zebz på tåget sen va vi på malmöfestivalen. Vi tog tåget hem 22.38, Nea åkte hem till kävlinge o jag åkte hem till landskrona fast hamnde inte hemma. Fökjde med Zebz hem istället o sov där. Kom från han vid 5 tiden idag sen efter man kommit till mamma så åkte jag till kävlinge med pappa o hämtade mina saker sen resan o Nea sen åkte vi o handlade så idag har man ätit ris kött o bearnaie sås.. Mega gott =D Just nu ligger vi i sängen o kolla på ngn film som heter serial mom. Den går på 3.an o Beverly en i filmen e fan hel knäpp.. hahaha.  Men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så jag ska sätta mig o röka.
Ha de bra ..



Bild på Nea sen Blekinge <3

blekinge/Karlskrona

åkte till blekinge i torsdags o dagen innan fyllde ju jag år. De va en roligt 18 års fest på tycho. De va tänkt att polarna skulle supa mig under bordet men jag blev inte ens lullig, eller ja lite kanske men jag blev itne full i alla fall. det tog Nea för mig. hahaha. Annars va det en lyckad kväll. o nu sitter jag i Karlskrona i Nea styvbrors lägenhet. Vi är ju i en stuga annars i blekinge nära sturkö. Men idag blev det att åka in till karlskrona o gå på karlskrona märknad. Vi gick med nea styvbror, hans tjej o nga kompisar så de va för fest i lägenheten sen bar det av ner till stan. Så vi satte oss i ett öl tält o lyssnade lite på ett live band tror jag de va. De va rätt roligt. O de e ju alltid skönt att komma ifrån skåne ibland =P. men imorgon bär det av till malmö festivalen . Först ska vi åka hem från blekinge/ karlskrona vid 1 eller 2 tiden kan jag tänka mig. Sen hem till Nea o göra vid oss sen ska vi ta tåget från kävlinge som går 19.00 till malmö. Härligt. Verken jag eller Nea kan få nog utav festandet ;P. men nu ska jag kolla in min msn lite sen ska jag lägga mig i sängen o sova. ha de bra

10/8-2oo9

2 Dagar kvar =). Och om 3 dagar så ska jag åka till Blekinge med Nea, Hennes mamma o hennes styvpappa. Vi ska till deras sommarstuga. Det ska blir så rolig. Visst vi ska inte vara borta så länge. Vi åker ju på torsdag och ska åka hem på lördag. Vi ska kolla in karlskrona marknad. Mega nice =D Annars just nu så gör jag inget speciellt. Jag kollar lite film o.s.v. ska nog mest ta det lugnt ikväll o kolla film o sitta vid datorn. Idag va Nea hos mig, hon har ju sovit här o vi gjort inte så mkt mer än stack ner till stan in på banken sen gick vi in till subway. mkt gott =D. Nea tog 14.45 tåget hem. senare träffade jag Lamme ett litet tag, vi kollade bara film o satt o snackade. De va ett tag sen man träffade han. Men funderar på att gå ut en liten runda sen. Får se om jag pallar o om jag kommer upp ur soffan .. Men nu ska jag kolla vidare på film. Jag får skriva mer ngn annan dag . Men ha de bra...

9/8-10/-2oo9

den 9/8 fyller Natalie Salmon år. Grattis sötnos, saknar dig =).

okejj nu e klockan över 00.00 så det betyder att de e 2 dagar kvar tills jag fyller 18 =). Snacka om att jag längtar tills dess =D. Annars just nu sitter jag vid datorn o Nea sitter vid teve. Vi e hemma hos min pappa o som ni förstår så ska Nea då sova hos mig. Ville bara få det skrivit . får skriva mer senare. Måste hinna sova lite innan ju =P. Ha de bra..

6/8-2oo9

Då va det 6 dagar kvar tills jag fyller 18 men inte bara det. Idag fyller min mamma år =D. Grattis till världens bästa mamma.

I och med att mamma fyller år idag så blir det att sticka ner till hamnfesten o äta där o va där o ha roligt. Efter det får vi se vad som händer men vi lär ju vara där hela kvällen i alla fall =P.
Imorgon blir det kalas för mig o mamma. Då kommer släkten o min bästa kompis NEA =D. Efter kalaset så ska vi o dem som vill ner till hamnfesten o ha roligt o efter jag o Nea varit där ett tag så ska vi nog sticka till Tycho o träffa vänner =D. Jag kommer förmodligen skriva innan vi sticker iväg o äter o då kan jag lägga in bild på min outfit för idag ;D.. Ha de bra

4/8-2oo9

8 dagar kvar till man fyller 18 =D

Sitter hemma hos pappa med Nea. Hon kollar på two&half men. Ikväll ska vi kolla på film hade vi tänkt, Kolla på Kate and leopold på tv3 kolckan 21.00. där efter har vi funderat på om vi skulle ta ett nattdop i havet. Härligt, de va nog 1 ½ månad sen man badade i havet. Så nu får det bli dags igen tycker jag =P. Men nu ska jag sätta mig vid teven hade jag tänkt. ha de bra ..

2/8-2oo9

10 dagar kvar =D..

Just nu håller jag o Nea på att laga mat. Det blir pasta med kycklingfilé och curry sås ihop blandat. Första gången jag o Nea gör det tillsammans annars brukar det vara morsan som gör den. Men idag ville vi prova att göra det o det går hur bra som helst o det kommer säkert smaka mkt gott. Men det får jag skriva om i nästa inlägg. Men nu ska jag viader o fixa med maten . Ha de bra =D



 

1/8-2oo9

Idag är det den 1 augusti, vilket betyder att det är 11 dagar kvar tills jag fyller 18.

Jag har inte skrivit på nga dagar. jag har haft mkt att göra om dagarna. i onsdags va det fest sen va vi nga som tältade sen på torsdagen skulle jag, Nea, Johanna o Emelie igentligen åkt skåne runt men det blev inget tråkigt nog. Men man hittade på ngt att göra ändå. Igår va det ju fredag o jag hade rätt kul. Först gick jag upp vid 9 på morgonen för att jag skulle ivåg till helsingborg o prova linser sen efetr det åkta jag mamma o Peter o hämtade en byrolåda till Oliver o vi va även på baouhouse i hyllinge. När jag kom hem så stack jag ut o träffade Johanna ett litet tag sen stack vi hem till min pappa o rökte vattenpipa sen skulle Johanna ta tåget hem o jag stack hem till mamma. Efter jag kommit hem så ringde Nea o skulle ta tåget så jag ggick o träffade henne också. Så skulle vi dra till ngn förfest. Fast vi va hos pappa först. Sen stack vi på förfest o vid 23 tiden igår så drog jag o Nea till Tycho. trodde inte att jag skulle komma in men det gjorde jag, Nea gick före mig o hon brukar pussa vakten på kinden o snacka med honom. Sen såg han mig att jag gick med Nea så han pekade på sin kind så pussade jag han på kinden så fick jag också komma in =P. haha sen hade jag roligt hela resten av kvällen =P. Zebz kom också dit sen räffade man Micke, Lasse, Emil, Ulrica, Ulricas mamma, CH, Mille, Johan o ngn till sen träffade man även Sara Wellendorph o Micke ( en annan Micke), Fredde o Martin. Så de va en lyckad kväll. Sen va det efter fest hos Mille. De va jag, Nea, Zebz, Mille, Tim, Johan, Ch en till kille. Sen satt vi hos Mille från att tycho hade stängt o att vi varit på Olivers o köpt pommes. Jag o Zebz va hos miig 4 på natten sen, Jag somnade man dir efetr jag lagt mig i sängen.

De va min onsdag, torsdag o underbara fredag. Nu e det Lördag o jag sitter hos Nea, ska sova hos henne till tisdag. de va så längesen man va här. Skönt o vara tillbaka till Kävlinge o va hos min allra bästa vän.

Nu ska jag lägga in en video från efterfesten hos Mille, Videon e liggande så man för börja huvudet lite kanske =P.. 

 

RSS 2.0