28.07.11. Torsdag!

7 dagars fritt spel på wow har tagit slut, men jag har fixat ytterligare 2 månader nu :P, och fixat de tredje spelet ;D.
Men spela är ju inte det enda jag har gjort nu i 7 dagar. Nejdå, jag har varit på center syd och jag har jobbat och varit med kompisar och bara tagit det allmänt lugnt.
Helsingborgfestivalen har börjat idag, och jag är inte där.
Får ta det imorgon istället. Idag blir det bara en slappe kväll. Men jag är grymt sugen på chips, eller muffins eller något.. Men pallar inte gå och handla :(. Får skylla mig själv för att jag är lat ;P.
Men man pallar inte gå till statoil. Inte själv iallafall.
Nej, nu ska jag starta en film och chillaxa lite.
Ha de fint

21.07.11. Torsdag!

Klockan är ju över 00.00 så de blir Torsdag istället för Onsdag...
Iallafall, idag har jag varit ledig så de blev att vara med Karin. Så det blev att vi fick reda på att vi fick 7 dagars gratis spel på WoW. Har inte spelat på 3 månader nästan 4a, så de blir att spela nu dessa 7 dagarna sen blir det nog att fylla på till en eller två månader.
Så nu är det på det igen. Det är rätt skönt att kunna spela om man nu inte har något bättre för sig om dagarna eller kvällarna.
som nu ikväll så har jag spelat massa WoW men Karin sen har Victor (Karins pojkvän, min bästa killkompis) spelat XBox. Nu när jag har kommit hem blir det att spela lite till för jag börjar ju inte för ens klockan 17.00 imorgon och jobbar till 20.00.
Där efter blir det ner till Campingen med Elina och kolla live band :).

nej dags att fortsätta spela. Ha de fint <3

18.07.11. Måndag!

Tja!
Idag har jag varit ledig :D. De va riktigt nice, kunde sova hur länge jag ville. Men de blev att sova bort hela dagen..
Sen blev det vidare till BoIS med Jessica och Elina. De va en riktigt tråkig match, den va inte all intressant att titta på, man ville bara där ifrån.
Efter matchen blev det hem till min mamma och hämta mina jobbkläder, äta lite och även städa rummet. Vilket jag hade behövt göra här hos pappa också i och för sig, men pallar inte nu. Vill bara ligga i sängen och kolla film..
Men tanke på film, Imorgon blir de Bio med Patrik, vi ska kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i 3D.
De ska bli riktigt nice :D.

Har även fixat lite nya ringsignaler till min köra telefon nu ikväll, och även fixat bilder på mina nya navelpiercingar som jag nämnde i något tidigare inlägg.
min G-Klav & min Hello Kitty
Love it :D
Sen har vi även två bilder på mig då jag har blå peruk i fredags ;D
<---Innan karnevalen       <--- Senare på karnevalen.

Dags att hitta något att äta sen blir det film time :D

17.07.11. Söndag!

Riktig söndags mys med Elina, film, kladdkaka, skruvar, cola och blåbärsaj. Finns inget bättre :). Ledig imorgon så de blir att sova länge :). Men ska fortsätta se filmen nu och mysa med min Elina :D. Ha de bra <3

17.07.11. Söndag!

Tja, nu har jag tid igen för att kunna skriva. Igår blev det att jobba mellan 12.30-20.00. Det va rätt segt, sen blev det ner till Karnevalen, men satt bara på slottscafeet och tog det lugnt med en öl, sen blev de dans och gå en liten runda i stan. Tanken va även att vi skulle till fellini men de blev ju inget med det för dom tog ju 100:- inträde. Så deg blev att gå hem, men de va lika bra för jag va rätt trött sen skulle jag börja jobba 10.00-14.30. Så det va rätt segt. Sen träffade jag även min faster så gick runt med henne innan slottscafeet också :). Fredags blev det att träffa Karin rätt tidigt, så gick vi ner till stan så köpte vi oss vars en peruk :P. Sen köpte jag även två nya navel piercingar, får lägga in bild på dom någon annan gång. Men nu får jag nog sluta skriva, dags för mat, skriver senare igen. Ha de bra <3

15.07.11. Fredag !

Mega härlig kväll på karnavalen!!!!!


Efter jobb garantin somnade jag på soffan, jag vaknade tack vare att vår granne kommer ner och ringer på dörren och säger att han har blivit av med sina nycklar. Och om jag hittade dom skulle jag komma upp med dom, sen kommer han igen och vill att jag ska öppna till garaget för att han ska kolla där nere, sen går han igen, sen kommer han en gång till och vill att jag skulle öppna till vinden. Så hans tanke va ju att vi skulle åka hiss upp men i och med att jag har fastnat i den hissen så vill jag inte åka den. Så han åker upp och går in på vinden. sen ringer min syster och frågar vad det är för kille som bor i samma trappa som oss och har blivit av med sina nycklar. Hon berättar om vilka sjuka sms han har skickat till henne. Så jag är väldigt glad för att jag INTE åkte upp i hissen med honom. Vi ringer vår pappa och berättar om han och vad han har skrivit för sms till min syster. Pappa kom hem direkt och ville få de löst men då va de ingen hemma när han ringde på. Senare skickar vår granne ett sms till pappa och min syster och ber om ursäkt. Min syster va lite rätt för att han kanske trodde att han smsade med mig, Men det gjorde han ju inte.. Hel mysko kille, och bara det att han bor i samma trapphus som oss :S
(ursäkta om jag har skrivit så att de låter hel konstigt. men pallar inte skriva så ordentligt för jag är rätt trött nu.)

Först ner till slottscaféet och lyssna lite musik där och blir uppbjuden till dans.
Sen vidare till Inferno och lyssnar på Spink, va där med min syster och en massa annat folk. Riktigt roligt, sen blev de langos sen vidare till slottscaféet och träffa upp Elina och Sofie som också va med.
Sen blev de vidare och lyssna på Jay Smith, alltså när han gör like a prayer, och den sista höga låååång tonen.. shit, började nästan gråta, helt underbart och låten där efter va också helt underbar.
Visst brukar inte lyssna på han men att höra han live va helt underbart.
Sen fick jag hans autograf :D... MEga glad.....

Nu är det dags att starta en film och mysa ner mig i sängen med en kall cola och lite choklad :D..
Sov gott folket..Ny dag imorgon och då blir det Karnevalen åter igen :D....
Ha de nice ;D <3

14.07.11. Torsdag!

Sitter och snackar med en coch om min period här på jobbgaratin. Vad jag tycker om den, vad jag har blivit bättre på också vidare :). Snart dags att dra hem och äta något, sen bär de av ner till stan och checka till karnevalen. Sen slutar ju min faser klockan , så får möta upp henne nere i stan i så fall :). Sen måste jag även berätta att jag fortfarande har dille på den låten jag skrev för något inlägg sedan. Charice - Louder. Mega bra, riktig girlpower. Helt perfekt text nu efter allt som har hänt och att de bara har varit bull alltihopa. Nu får jag väl sluta skriva så jag kan prata klart med Jessica. så om de händer något mer så får jag väl komma in senare och skriva till det också :). Ha de nice ;)

14.07.11. Torsdag!

Tja..
Idag börjar karnevalen :D. Ska ner en runda med min faster efter hon har jobbat. SÅ ska vi ta oss tid och umgås lite :)
Fick min första löne lapp igår, den ska jag till banken med imorgon så jag kan få mina pengar för förra månaden :).
Tisdag va en riktigt jobbig kväll.
Matias (han jag nyligen varit tsm med) blev skit full, vi va på campingen och lyssnade på live band, och hans mormor fyllde år då också.
Hans minsta syster Emma hon sa till dom son sålde dricka att dom inte fick säljva någon sprit till Matias så det gjorde dom inte heller..
Hans mamma köpte en kopp kaffe till han istället.
Nör han ställer den på bordet så råkar Elina (hans andra syster) spilla ut det så blir han skit sur och kallar henne för j*vla H**unge. Så jälva idiotiskt.
Fattar inte vad han höll på med. Allt va bara skit när vi va där. Deras pappa var också rätt full så han va inte mycket roligare.
Men det Matias gjorde va INTE okej.
Senare på väg hem ringer Jessica och gråter. Hon ville hem och sova hos mig.
Gick och täffade henne så berättade hon att hennes kille hade gjort slut med henne.
Så allt va bara bull i Tisdags.
Men efter jag mötte upp Jessica så drog vi vidare till Victor och satt där och snacka en massa.. CH kom också dit så Jessica o CH cyklade till Örja för han träffa hennes förre detta pojkväns mamma och syster.
Så de blev mest att jag och Victor snackade en massa.
Just nu sitter jag på jobbgaranti. Skulle söka jobb men jag tänkte att jag skulle ner till stan sen ändå och lämna lite CV istället, så har bara spelat lite online spel och chillat.
Nej nu är det dags att sluta skriva för att nu ska vi samlas. kanske skriver något senare.
Ha de nice ;D

10.07.11. Söndag !

Tjena.
I fredags va man ute på krogen med kära Elina och Sofie.
Lyckades få ut kära Karin, Victor och Fredde också.
De va riktigt roligt, Hade jeans short på mig, med en Rolling
Stones tröja, kängor och hängslor. (bilden).
Den uppmärksamheten man fick i fredags va mer än vad man fått av Matias dom 2 veckorna vi va tillsammas.
rätt sjukt. Men som sagt jag hade jätte roligt.

I lördags va jag i Asmundtorp i 10 timmar för att jag skulle passa Elsa och Ove.
Vi gick ner till byn och käkade pizza och spelade lite fotboll sen blev det hem till dom igen och bada och mysa med dom söta katt ungarna.
2st på 7 veckor och 3 på 2 veckor.
Dom är riktigt söta, tyvärr har jag ingen bild på katterna annars hade jag lagt in de också.

Just nu sitter jag hemma hos min mamma och tar det lugnt, lyssnar på en riktigt bra låt.
Charice - Louder heter den.
http://www.youtube.com/watch?v=vnkqL2eDXLc.
Annars sitter jag och väntar på att maten ska bli klar :).
ooh vad gott, mamma kom precis med färska hallon till mig :D.
Nej dag och hitta på något tills maten är klar sen blir det ut och åka inlines :D
Ha de bra<3

08.07.11 Fredag!

Nej, det funkade inte med den killen. Men vi som är starka klarar oss genom allt.
Det är bara till att ta nya härliga tag och leva livet.
Vissa är ju inte gjorde för att funka som ett par. Men vi klarar oss
Dags att nanna.
ha de bra.
Nicoline

07.07.11 Torsdag!

Mycker har hänt.
Jag skriver aldrig för jag ger mig aldrig tiden till det.
Jag har fått ett jobb, Coop Forum, Visst jag ska bara vara där fram till september men vem vet dom kanske till ha mig kvar efter det.
Jaja, jag har en pojkvän, vi har varit tillsammans i 2 veckor och lite till, Inte alls mycket jag vet. Och det är redan åt helvete :/. De e bara klabb hela tiden. Så det lär nog inte hålla så länge tills.
Shit, de lär nog bli det kortaste förhållande jag haft ?.
Det finns inte så mycket man kan göra åt det känner jag, han är väl inte säker på vad han vill och pratar vi om det så får jag inte en klart svar, bara tveksamheter.
Jag är ju den första flickvännen han har haft har jag fått höra. Så det kan ju ha med det att göra också att de går för snabbt fram och hit o dit.
Ja som det är nu så är det inte alls bra :S.
Måste släppa det och inte tänka på det så mycket. Behöver komma iväg och ha roligt och bara tänka på annat.

Jag är med på en hemsida som heter modellbilder.se, det är en sida man kan kolla efter fotografer som kan ta en massa bra bilder på en och kanske göra en till modell.
Det hade inte varit helt fel. Jag har iallafall blivit kontaktad med en av fotograferna så någon dag snart blir det väl att komma ut och bli fotograferad i naturen.
Det ska bli riktigt roligt, lär nog bli på bättre humör och annat lär jag ju tänka på.
Nej nu får jag sätta igång så jag kan börja tvätta ocg få i ordning på mitt rum.
Ha de bra ;D
Nicoline <3
RSS 2.0