30/10-2oo9

Sitter hemma hos Ulrica nu o dricker lite kaffe, min älskling är också här o tar en kopp kaffe men han ska snart till Lewin. Sen kommer resten av tjejerna vid halv 5 tiden så ska vi börja göra vid oss till örja festen som jag skrev innan.
Ska snart in o ta bort mitt smink så jag kan sminka om mig till ikväll så att man kan fixa kvälls sminkningen XD.. Men nu ska jag inte skriva mer för tillfället. Ha de gutt.

30/10-2oo9

Just nu sitter jag o kolla på twilight. Men ska snart börja göra vid mig sen ska jag till min frisör o betala för min klippning sen ska jag ner till stan sen ska jag vidare hem till Ulrica =P.. Sen vid halv 5 så kommer Nea, Lee, Anna o Plejm till Ulrica så ska vi göra vid oss sen blir det gång till örja så blir det partii partii =P.. Men nu måste jag verkligen göra vid mig så jag hinner med allting .
Ha de gutt

28/10-2oo9

Så ja nu e man tillbaka till datorn från att ha varit ute o cyklat runder i Asmundtorp =P..
De va lite regnigt men man överlever XD. Asmundtorp är en mysig by tycker jag. Men jag har alltid trivts så bra här de e ju min födelseort o jag e uppväxt här. Visst jag flyttade härifrån när jag gick höstterminen i tredje klass på grund av att min mamma o pappa skilldes. Så jag va ju inte så gammal när det hände men de hände i alla fall.. Men jag är väldigt glad över att min faster bor kvaer här med sin man Olle o hennes son Tim ( min underbara kusin som även e som en lille bror för mig). Tim är 8 månader yngre än mig men vi har alltid varit som syskon. Vi kan tjabba o ha oss men vi har ändå väldigt bra kontakt med varandra o det känns jätte bra. Han går även på min skola i mediaprogrammet. Jag går ju själv Estetiskaprogrammet med inriktning musik. Men på vår skola så håller media o estet ihopa, Ska vi på ngn utflyckt eller ngt liknande så hänger vi alltid ihop.

Jag vet faktiskt inte vad mer jag kan skriva. Jag hade i alla fall tänkt att jag snart ska lägga mig i sängen o varma mig lite o kolla på en film :). 

Får skriva mer imorgon eller ngt =P..


Ha de gutt

28/10-2oo9

Är hos min faster i Asmundtorp o ska snart ut o gå runder lite. Har inte varit här på evigheter. Visst det är mörkt men man känner till asmundtorp bodde här som liten ju XD..

Sen ville jag bara skriva att jag saknar min älskling <3. Hann inte träffa honom idag, men jag får träffa honom imorgon =D. Ska sova hos min faster de e drf. Men jag längtar tills jag får träffa honom o pussa på honom <3.

Men jag har inte så mkt mer att skriva så får ta det senare om jag kommer på ngt mer eller en annan dag väldigt snart.
Ha de gutt :)

Min bara MIN pojke.. Jag älskar dig jätte mkt <33

26/10-2oo9

Är hos min älskling. han ligger o sover men jag kunde inte sova mer så jag satte mig vid datorn o har precis startat filmen "Anne Franks - Sista dagar" Har aldrig sett den men hoppas att den är bra.  Annars idag ska jag inte göra något speciellt förutom att jag ska laga middag till mig o pappa, men det blir inte förrens vid 8 tiden ikväll..

Igår bjöd min älskling mig på china palace sn gick vi in på hemma kväll o köpte godis o 2 film boxar ena heter Förintelsen o filmerna som finns i den boxen är 1. Mannen utan öde, 2. Flykten från sobibor o 3. Anne Franks - Sista dagar.
Den andra bosen heter National Lampoon College Collection o filmerna i den boxen är 1. Gold Digger, 2. Dorm Daze, 3. Van the Man o 4. Barely Legal.

Så det kommer bli mpnga filmer att kolla nu under höst lovet =P..
Men nu ska jag kolla min film o lägga mig som min älskling =D.

Ha de bra.

24/10-2oo9

Sitter hemma hos Ulrica vi kollar på kanal 5, det går en film som heter "Elf". En jul film om man säger så.. Tycker dem börja tidigt med det julen. Rusta har du redan börjat sälja julpynt för kanske en månad sen o nu börjar det gå julfilmer på teve.. hahahaha.. Nu saknas bara lite snö, hoppas det kommer snart i så fall XD. Men nu ska jag ta o göra mig en macka o kolla klart på filmen. Väntar även på att Johanna ska komma för vi hade tänkt ta det lugnt alla 3 o bara kolla film..

23/10-2oo9

Idag va jag o skolan som vanlig o hade indval, jag går så mkt som på filmkunskap så vi kollar bara film rätt härligt.
Efter indvalet så hade vi konsert på skolan o de e ngt man alltid går o kollar på o väl vi har konsert så går ju folket ifrån sina lektioner
bara för att titta på det. Nästa gång kommer man väl själv vara med sen under Lucia så kommer vi nog gå Lucia. Då ska jag sjunga "Julen är här" med Sara. Sen blir det väl fler låtar kan jag tänka. Annars idag har jag varit på Isbanan med min älskling sen efetr isbanan gick vi hem till honom o kollade på den nya filmen "Upp". Den va faktiskt bra.



Ikväll är det pyjamasparty hos Ulrica i derras nya fina lägenhet här i Landskrona. Sen är deras hund här också, lilla söta Smulan. Hon är en dvärgpudel o jätte söt o helt svart. Har precis ätit McDonalds som min älskling kom med till mig, Hade inte ätit ngt. Visst är han underbar =D.



Just nu är Ulrica, Johanna, Nea o Lee i vardagsrummet o tränar till zumba skivan som visas på tv under tvshops tiderna. Det vekar rätt roligt så får väl gå in till dem snart o kolla o kanske till och med prova lite själv XD.
Annars nu ikväll så har vi även spelat ett spel som heter "skissa o gissa". Man ska ju helst vara 4 pers per lag men idag va i 3 i ett lag o 2 i det andra. Men vi hade roligt ändå =D.


Den 20 November är det student fest på strand här i landskrona för alla gymnasieelever från Landskrona, Kävling o Svalöv. Tiderna kommer senare o även vad inträdet ska kosta. Är själv med i student komiten med Ulrica så vi kommer gå på mötena. Nästa möte är den 3 Oktober o då kommer vi väl att snacka om priset o tiden. Vi ska ha ett roligt tema också på studentfesten den 20 November o det är så mkt som rock/punk. Vi kommer nog ha väldigt roligt o det kommer bli roligt o se hur alla klär sig =P...



Ja de va väl vad jag hade att skriva. Hade säkert kunna skriva mer men för tillfället så orkar jag itne för jag är helt seg o en aning förkyld. Men det stoppar inte mig från att ha roligt med mina vänner eller träffa min älskling XD.
Men ha de gutt så får jag skriva ngn annan dag snart.

XOXO

//Nicoline

20/10-2oo9

Sitter hos min älskling just nu. Han ska bränna ut en film till mig o fixa PhotoShop cs4 till mig =D.
Annars gör vi inte så mkt.
Jag ska vara här till ca 22 ikväll sen ska jag hem till Ullis igen o sova där. Va där innan idag, dem har äntligen flyttat till Landskrona aå va hos henne innan idag o drack lite kaffe o åt kex =P. Men ikväll ska jag o Ullis kolla Barbie o Harry Potter sen ska vi leka lite med photoshop cs4 börjar 13.40 imorgon så de e rätt lugnt.
Just nu har jag inte så mkt o skriva. får ta det en annan dag då jag sitter hemma. Händer mkt nu studentfesterna har kommit igång nu så .. DXen första va nu i fredags den 16/10 o nästa är den 20/11 o då blir det rock/punk tema. Men får skriva mer om det nästa gång =P

Ha de gutt

12/10-2oo9

Sitter hos min favorit tjej. Har inte varit här på evigheter. Ska sova här inatt sen blir det skolan imorgon, Vi börjar 10.30 så vi får ta tåget klockan 10.00.
Just nu sitter vi vid varsen dator o ska kolla på natt på museét 2 Nea har inte sett den o jag hade den med mig.
I helgen va det kulturnatten o sen va det ju VM-kval mellan Sverige o Danmark, Tråkigt nog förlorade Sverige.
Men vi satt o kollade på fotbollen o drack lite öl, rätt nice =P. I söndags så va jag hos min mamma o tvättade lite. Annars är jag hos min pappa hela denna månaden. Kände för det så då blev det så =P..


Under veckan hade jag tänkt att åka till min faster i A-torp. Har inte varit där på evigheter heller..
Men nu får jag väl ha skrivit klart så vi kan kolla på filmen.




Ha de gutt




4/10-2oo9

E hos pappa har ont i min rygg o kollar teve. Ska snart resa mig upp o göra vid mig sen ska jag till min älskling. Ska till Lewin, sen måste jag få tag i Johanna också =/. Annars igår så bjöd Sara mig på middag hos hennes pappa, Sen kom Jessica så stack vi till Tycho, Rätt rolig kväll där inne, vi satt o ritade på varandra med bleck. hahaha. De va tervligt. Men nu ska jag ta ett choklad o äta det sen ska jag hoppa in i duschen sen ska jag handla ngt o äta till frukost sen sticker man till Lewin.. Ha de gutt.

2/10-2oo9

Sitter hos mamma nu o dricker redbull vodka o ska snart äta, sen kommer Jessica hit snart också. Hon skulle köra hem ifrån halv 7. Sen kommer hon hit sen ska vi till min pappa o göra vid oss o Nea o Matilda kommer också sen blir det förfest hos ngn Johan sen blir det Tycho...
Min syster ska också med ut ikväll. Hjälpte henne lite smått med kläder..
Nu e de bara jag kvar. vet inte alls vad jag ska ha på mig =S .. HJÄLP.. Ikväll ska även min pappa ut o natt vandra o jag o Nea har snackat lite med Ullis mamma hon e ju singel vilket min pappa också är så dem ska få hälsa på varndra ikväll =P. Hoppas det blir lyckat hahahah XD 

Men nu klagar mamma på att jag ska ta bort min dator för vi ska äta.
Ha de nice <3

 Jag o Älskling <3

 Kärlek <3


2/10-2oo9

Ny duschad o älsklingen är här, Han sov här inatt =D. Annars ikväll blir det utgång till tycho. Vi ska fira Tina ikväll som fyllde 18 igår.
Idag har kan inte gjort så mkt, sovit snackat med Jessica o Nea, Jessica kommer till mig sen ska vi göra vid oss här o umgås lite, Sen träffar man Nea på Tycho ikväll. Henne har man inte umgåts med på ett tag. Har varit med min älskling, Johanna o Lewin hela veckan sedan söndags, Vilket är anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag. Har inte varit så mkt vid en dator under veckan så. Imorgon bjöd Sara mig hem till henne för att äta där o bara sitta o umgås. Hon har också varit med i utbytet med dem franska. Hon va även med förra året vilket de va då vi började snacka. Sen tappade vi kontakten sen nu har vi börjat snacka mer igen. Det är så tråkigt när de blir så att man tappar kontakten. Men annars nu i onsdags så har jag varit på center syd med Sara, Johanna o Thuong. Vi köpte likadana tröjor vilket kommer på blid senare förmodar jag. Jag o Sara hittade ett par stövlar o två par jeans som vi föll för när vi va på center syd när dem franska va här. Sen på ionsdags blev det att köpa skorna o Sara köpte byxorna. Jag hade redan köpt mina när jag va där med Johanna, Nea o Anna. Men de blev i alla fall stövlarna o en tröja för mig nu i onsdags.
Igår gick jag o Sara likadant klädda, vi hade våra nya tröjor, våra stövlar samma jeans o en vitt linne under. Får ta en bild på det ngn dag. Vi tänkte att vi kunde fjönta oss nu när det är sista året på gymnasiet haha....
Men nu måste jag hitta kläder till ikväll får skriva mer ngn annan dag kanske imorgon. Sen ska min älskling hem nu också men får träffa han ikväll igen, sen sover jag hos min älskling inatt =D

Men ha de bra nu.. Puss hejj
RSS 2.0