25/6-2oo9

Som sagt jag o Nea går sommar skola o läser matte vilket vi äger på =D.
Så idag har man varit i skolan har varit där i snart två veckor. va där förra veckan o detta är då den andra. sen imorgon så blir det prövning i matten, jag e inte redo för det känner jag... Hatar att skriva prov klarar aldrig det när jag får proven framför mig men imorgon ska jag fanåmej klara det så det så... Annars idag efter skolan så skulle jag till UM (ungdomsmottagningen) o ta ut min P-stav, de va inte så jätte roligt, hade emla plåster på mig i en och en halv timme innan jag skulle göra det o visst jag kände inte när hon gjorde ett STORT snitt i min arm men men där efter så kändes det precis som att man tog en nål o stack i det öppna såret inte skönt alls men tog en ibumetin för att lindra det onda.. Men jag överlever fick P-piller idag istället så nu ska man gå på det istället så får man se hur det funakr, hade det förr när jag va kanske 12 p.g.a. mensvärken sen blev det P-stav istället hade den i 3 år skulle tagit ut den i november detta året men det blev nu i Juni istället hade min mens först i 4 veckor sen slutade den för nga dagar sen kom den igen i ytterligare 1 vecka, de va inte nådigt. Men nu ska man köra på P-piller o hoppas verkligen att det kommer att gå bra, har inte direkt ngn vana att ta tabletter varje dag så =P ... Men de befter att dem hade snittat i min arm o tagit ut staven så skulle jag kolla lite därdem snittat o de va inte ett nådigt snitt nästan en halv cm dem hade snittat o ngn mm djupt o man såg riktigt en pöl med blod. Inte så speciellt roligt o se men jag överlevde det också =D. Fick även kondomer efter jag hade gjort de, ett packet med grande kondomer sen tog jag nga som låg lösa också sen ser man att de va med lukt eller smak utav olika saker, ngn va i mint, ngn i tutti frutti, ngn i apelsin o ngn i banan. Rätt fräkt =D.



I alla fall efter jag hade varit på UM så stack jag hem till pappa men syrran sen hem till mamma igen sen sov man ett litet tag. sen efter det träffade jag Lamme för vi skulle till Krishan så va vi där ett tag sen stack vi ner till Maddes istället o då kom Micke också dit. så har varit med dem tre idag. Sen stack Lamme så va jag kvar med Krishan o Micke så satte vi oss på Tycho o dem tog varsen öl, sen gav dem lite till mig också =P. Sen stack Micke hem till sig o jag följde med Krishan hem kollade lite teve, sen kom Micke o då skulle vi sticka ut för att bada för Mickes bror skulle hämta oss hos Krishan så han kom med bilen o hade en kompis med sig. sen åkte vi ner till T-Bryggan så badade killarna medans jag kollade på =P. Mickes bror o hans kompis hoppade i direkt sen kom Micke o Krishan också men dem mesade lite, Micke hoppade i helt till sist o Krishan tog bara ett simtag sen sprang han upp igen o tog handduken om sig. Där efter körde Mickes bror mig, Micke o Krishan hem till Krishan. sen va man där ett tag sen va det bara till att cykla hem hade min cykel hos Krishan så.. Sen efter jag stack så hade Lamme också kommit så han Micke o Krishan stack ut ett tag. Vad man fick veta nu så skulle dem till G-löv för att köpa hamburgare.. Inte så lönt när dem har Mc:Donalds här vilket också är närmare i och för sig så e de ju stängt på Mc:Donalds nu för klockan är över 00.00 =P .. Killar e hopplösa men underbara att vara med =D.  


Igår va man med Micke, Lamme o min syster vi stack ut o badade vid 17 tiden sen bestämde vi oss för att ta på kläderna o sticka till Tycho så alla stack hem o gjorde vid sig lite sen blev det tycho o då träffade man Emina också, så hon satt med oss. Sen fick Micke den ideén att vi skulle ut o nattbada =P. Alla va på men Emina skulle hem så de blev bara jag, Syrran, Micke o Lamme. Vi hade inga badkläder med oss o inga handdukar utan vi stack direkt från tycho så det blev att bada med underkläder, de va rätt roligt, men sen skulle kläöderna på igen =S. Inte så jätte lyckat jag ahde tajta jeans så dem va jobbiga att få på o de satt nog 3 eller 4 pers o kollade när vi skulle ta på oss igen visste inte vilka de va bara men skit i de, dem såg inte oss så speciellt mkt ändå =P. Sen stack vi hem till Lamme o alla 4:a låg i hans 120 säng så det blev att ligga skeden allihopa =P. Sen stack alla hemmåt.



 

Nu ikväll fick man även reda på att Michael Jacksson har avlidit, förmodligen i en hjärtinferkt eller ngt.. Riktigt tråkigt =/. Men alla dör ngn dag o de va han tur idag =(..
 


Men nu ska jag lägga mig o kolla en film o äta macka o dricka o'boy, blir även en liten bit Tigerkaka o lite naturgodis =D.

Imorgon blir det att åka till Hbg, jag o Nea ska till delusion som kommer att vara på folketshus imorgon mellan 20.00 till 01.00. Dem ska spela HARDSTYLE vilket jag o Nea bara ÄLSKAR =D... De ska bli så roligt sen ska en kompis till Nea vara DJ: när hardstylen ska spelas =D.
Ses där kanske ?! =P
Ha de bra allihopa =D.



cYa!


Älskar denna brud som e med på bilden med mig. Hon är världens underbaraste tjej älskar henne o hon e min absolut Bästa kompis, Den bästa jag haft. Hon finns alltid där för en o ställer alltid upp för en =D

Älskar din ngt enormt Nea <3



/Niciline

24/6-2oo9

Just nu sitter man hemma o de e mega varmt ute.. jag vill bara ut o bada =(. Men kan inte det just nu har gjort tigerkaka o de e i ugnen just nu så får vänta tills den e klar sen kan man sticka ut o bada =P. Annars idag har jag inte gjort så mkt. Vet inte vad jag ska göra ikväll heller men kommer säkert på ngt =P.. Men nu ska jag kolla teve tills min kaka e klar sen ut som sagt =P.
Skriver mer senare ikväll just nu finns det inte så mkt att skriva om så =P


cYa!.

22/6-2009

Hejsan!.

Snacka om att det va ett tag sen jag skrev i min blogg. De va för längesen.. Fyyy på mig haha.. Under tiden jag inte har skrivit i min blogg så har jag hunnit vara i Frankrike i en vecka de va något så otroligt roligt. Va med förra året också men då gjorde man knappt ngt om dagarna men detta året.. snacka om att de hände ngt nytt varje dag =P Vi drack även varje dag haha de va det alla pengarna försvann på (A) haha. vi hade i alla fall mega roligt. det går inte att förklara hur roligt de va =D O jag saknar de också väldigt mkt, de va varmt varje dag fast tre dagar hade vi det rätt blåsigt med fortfarande varmt =P. Sen där jag bodde dem hade geckos springande runt på väggarna i deras trädgård o snacka om att Nicilone verkligen trivdes då =D.  Men de va ett problem när jag va i Frankrike..=/ .. Jag saknade min bästa vän Nea. men hon kom o mötte mig på tågstationen med min mamma, pappa o min syster när vi skulle hem, sen sov hon hos mig =D. Då blev man mkt glad =D. Sen träffade men en kille också vid den tiden men det visade sig att det inte skulle bli han o jag jag tyckte de va mkt tråkigt trodde att det kunde bli ngt men så fel man hade. Men jag e inte speciellt ledsen för det, Livet går ju vidare o lever det fullt ut gör jag också =D. sen har vi haft Midsommar förra veckan. Då va Nea hos mig o vi firade med min mamma o hennes kille o deras kompisar det va riktigt roligt dem bjöd på all sprit o cider så då levde man =P. Sen i Lördags dagen efter man varit med dem åkte jag med Nea till hennes pappa i Hörby han bor där, så firade vi lite midsommar där också sen blev det att åka hem till mig igen o då hade vi Marlén också med oss.. Oliver hade nga killkompisar här så jag, Nea o Marlén satte oss ute med dem o så bev det chillkrök hemma hos mig, Vi va 10 pers jag Nea o Marlén o resten killar, Så det ska vara ju =D.. Vi hade väldigt roligt i alla fall. Sommar lov nu också ju eller ja de blir nästa vecka för mig o Nea för vi kör på vår tradition o går sommar skola i 2 veckor, e inne på den andra veckan nu så snart e de sommarlov o då ska man steka o bada =P.. de ska bli ngt så otroligt skönt..
Igår frågade Micke om jag ville med han o hans bror o bada så det gick man med på, dem kom utanför mig med bilen sen körde vi ner till lil'Olas o badade snacka om att de va kallt i vattnet men de va ändå roligt senare efter det stack jag hem till Lamme så kollade vi på två filmer Saw (ettan) o efetr den blev det Butterflyeffect. Saw va inte ngt speciellt, den va bara överdriven tyckte jag, sen när vi kollade på Butterflyeffect ja då kan vi snacka om film, den är kanske inte världens bästa film men den e bra i alla fall.. Sen kom Lamme hem till mig idag vid 2 halv 3 så hjälpte han mig att plugga matte, jag tycker inte om matematik.. =/ Men han tyckte att jag va duktig i alla fall, efter han hjälpt mig med matten så kollade på Illusionisten en mkt mkt bra film, under tiden vi kollade på den pillade han mig i håret de va mysigt  =P .. Sen va man på Bahnhof för ett tag sen också, jag Nea o Marlén de va mega kul, det går bara inte att förklara hur kul de va =D. Sen har jag o Nea hittat två kullar (kattungar) på deras loft dem va mega söta =D får lägga in bild ngn annan dag =D. Vår skolavslutning va också ngt så enormt roligt, kommer väl in bilder på det också =D. Man har varit på Laserdome också med klassen i Malmö sen stannade jag i Malmö med Nea o Johanna. det finns så mkt mer som har hänt men får berätta mer ngn annan dag...I promise ;D.  



Det har ju hänt mkt mer sen jag skrev senast i min blogg men man kan ju inte berätta allt ;D... Men nu ska jag kolla vidare på Robin Hood- Men in tights

Här han ni bild på filmen så kanske ni vet vilken de e =P --> ..

Här har ni en bild på Frankrike också =D -->


Har bilder på mig o Nea också, men dem får komma in ngn annan dag =D..


Får skriva mer i min blogg o lägga in bilder också vidare. =D

Men nu ska jag kolla vidare på min film så ha de bra.. ;) 

 
cYa! ;D

//Niciline
RSS 2.0