10/5-2oo9

Har nyss kommit hem, Har varit ute med Mika. Vi va ute o gick lite men se kändes det som jag skulle falla ihopa så ringde pappa o bad han att hämta mig nere vid borstahusen o det gjorde han :)..
Denna helgen har varit rätt lugn förutom i fredags. Va på Tycho med Mamma, Peter, Syster, Josse, Oliver, Jonas o Amin. vi kollade när Anton. Axel, Jens, Tim, o Henrik spelade. Dem va väldigt duktiga, vi hr suttit o ätit på Tycho också så där va man hela kvällen från 8 tills dem stängde. Jag o syster ställde oss på vars en stol o dansade o Mamma stod o kollade på oss o bara skrattade, hon tyckte vi va jätte roliga. Men det va verkligen en rolig kväll,. Sen träffade jag Nea o Jessica sen sov dem hos mig. Sen i lördags låg jag hemma o slappade hela dagen nästan,  Va i och för sig på Harald Nyborg, Ikea o Väla med mamma. Annars va det bara att lata sig =P- Men nu ska jag in på mitt rum o ny bädda min säng, sen kolla film o sova. men ha de bra. Puss hejj


Fredagens outfit.  brun klänning, rosa tröja, strumpbyxor o vita söta pumps =D

Här har ni dem --> 


cYa!

4/5-2oo9

Just nu sitter jag i skolan & har MusikHistoria, Jag & Nea ska skriva om artisterna Oasis. Vi ska skriva lite fakta om dem o.s.v. så just nu sitter vi i en dator sal & letar fakta. 


 






Helgen va väldigt trevlig, det va ju valborg. det hände rätt mkt där kan man säga.
på torsdagen va vi vid citadellet sen i fredags va vi hos Micke på fest & sov där, sen lördagen åkte jag till Nea så kom även henns kusin Scott dit, vi va ute i gick, från Nea till byn i Kävlinge & de va lite jobbigt men vi överlevde. Söndags stack jag & Nea till byn i gen o åt på Sibylla i Kävlinge, vi träffade Johanna, Sara & Mattias där. Vid 6 tog Johanna & Mattias tåget till Landskrona & Sara följde med mig & Nea till Nea, vi sov där alla 3 sen idag tog vi tåget kl 7.30. Så jag kom till skolan i tid i alla & nu sitter jag här vid en dator & klockan är så mkt som kvart över 11.. Nu ska jag leta vidare o hitta fakta om Oasis.
RSS 2.0