16/10-2008

Hejsan!

Idag har man vatt i skolan o haft bara musik nästan =P. hehe Idag sjöng jag solo för förstagången inom klassen =P, de va riktigt roligt =D. Men skulle inte skriva om det utan jag skulle lägga in bilder från tjejkvällen/middagen hos Nea som va den 10/10-2008 Vi hade riktigt roligt, o jag gjorde Neas katt vegitarian =P kommer en bild på hennes katt när hon äter gurka =P.. haha =D .. Det va iaf en lyckad kväll =P..



Allihopa förutom Emelie som tar bilden, o vi hade spelat ett ölspel så de va drf
(f.vänster:) Sara, Nea, Jag o Matilda va utan tröjor
för den som fick ett ess skulle ta av sig ett klädesplagg.



f.vänster: Nat, Nea, Johanna o Nickan(JAG)


Här har vi en bild som Emelie också kom med på =D
f.vänster: Matilda, Emelie, Nat o Johanna.


Vi va i Kävlinge hos Nea =D











12/10-2008

Hejsan!

I fredags va det Tjejkväll hemma hos Nea, det va roligt..  Nea o Matilda sprang runder i bara trosor där vi andra satt o åt. det va roligt.. sen spelade vi ett ölspel så alla som fick ett Ess skulle ta av sig ett klädersplagg, dem fyra blev Matilda sen kom jag, Sara o det fjärde fick Nea. så där satt vi med BH o byxor.. hahaha, de va så roligt. Senare gick vi in i hoppbanan eller vad man ska kalla de o rökte vattenpipa, o jag, Matilda, Nat o Marlén satt o "porra" oss. haha det va så roligt.. innan dess hade vi visat massa ställningar.=P... det va riktigt roligt..

Så de blev en lyckad kväll.. Senare skulle jag Nat o Marlén gå till stationen o vi hittade dit, men det tog kanske 20-25 min. att gå till stationen. Men de va väl skönt med en promenad =P... Efter tåget fick vi gå hem till mig de tog kanske 15.20 min. att gå... Efter vi kommit hem till mig va kl halv 1 kanske. men vi bestämde oss för att gå ner i stan o se om det fortfarande fanns folk där nere, o visst gjorde det de men ingen man kännde. vi gick vidare igenom stan o vidare till statoil, sen såg vi lukas o lukas. Kallade dit dem till oss, sen följde dem oss hem =P.. trevligt. Så Nat o Marlén stannade hos mig så sova dem där =P

Igår skulle jag vara på en mässa för 9.or som skulle börje gymnasiet o ge dem lite ideer om vad man kan välja att gå.. jag är ambassadör i min klass samt med Emelie,  Så vi skulle dit o vi skulle vara där mellan 10 - 12. o jag somnade inte förrens 4 på natten, så man va väldigt trött, väl jag kom hem så hade Marlén o Nar vaknat. vi satte oss o åt frukost. senare vid 3 tiden stacka Marlén o Nat hem till var för sig, O jag blev hämtad hemma o sen lämnad hos Marcus.  Så jag sov här sen kollade vi film.. sen somnade jag efter 22 kanske har ingen aning. tidigt blev de iaf, sen nu sitter jag o skriver detta.. Men nu ska jag fixa min blogg. ändra den lite.. =D ..


Hoppas på att ni fått ngt roligt o läsa.  

 cya...



8/10-008

Vänner kommer och går men äkta vänskap berstår

Nickan du är den ända som har pallat med mig i alla år och jag förstår inte att du har gjort det, eftersom jag kan vara så dum, falsk och opålitlig. Jag vet att jag är det, alla låter mig staffas för det hur länge som helst. Men du ser att det du hör om mig oftast inte alls är sant.

Tack Nicoline, du är en äkta vän som jag alltid kan lita på!

Jag älskar dig! <3  


De va ett tag sen detta blev skrivit utav Marlén. Men hon är underbar o betyder mkt,
Jag kommer alltid att finnas för henne.

Gamal bild men rolig dag =D. Webba med Marlén <33
                                                                     (har klänning utan band på mig!!).

 Min bästa vän Marlén <33

5/10-2008

Mamma o Peter har kommit hem, dem va hemma till halv 7 ngn gång. Jag fick en parfym, en liten kameraväska, en sjal o ngt man har till hårt =P. Blev glad för de =D.

Nu har jag hittat mitt sladd till min mobil, va av med den ett tag men hittade den nu igen, så just nu rensar jag min mobil o ska se om den kommer gå ngt snabbare, annars får det va så. Jag lägger alltså in alla mina bilder o all min musik o resten jag hra på min mobil.. Nu ska jag inte tråka up ngn mer, ha de gött c ya ..






Min nya sjal =) -- >




















5/10-2008

Sitter här hemma i väntat på att mamma o Peter ska komma hem, dem är hemma efter 5, dem har varit i spanien i en vecka vilket innebar att jag o josse skulle vara hemma själv hela veckan, men i o med att josse flyttar så va jag hemam själv, jag är glad för att Marcus, Nea ó Nat.  Marcus har vatt här nästan hela veckan o väl han inte varit här så har jag haft Nat o Nea här, tack för det, ni betyder mkt för mig, älskar er <3,  Jag behövde inte vara helt ensam o det är skönt..=). Men vi har lagat mat o städat varje dag så det har varit lite klöddigt :P men självklart har Josse inte hjälp till med ngt, så jag är lite besviken på henne.. men skit samma.. nu har jag inget mer att skriva. men ha det. c ya.

RSS 2.0