23.02.10. Tisdag!

Klockan är över 00.00 Så de blir alltså igår som jag kom hem till Nea i Kävlinge, Anna är också här i va tänkt att Jessica ocks skulle komma. Men Jessica kunde inte idag. Sen va Matilda också här innan. Så de blev ju jag, Anna, Nea o Matilda som har varit hos Nea. Vi har kollat två filmer än så länge sen har vi tryckt i oss en massa popcorn ;P. annars har det inte hänt så mkt. Jag vakande lite innan 4.a idag. så jag har inte varit upp så länge ;P.
Just nu är det bara jag o Anna kvar hemma hos Nea. Vi sitter o kollar på Bridget Jones Dagbok.
Inte världens bästa film men. Tittar på den ändå. =P
Innan den har vi kollat på Vad Kvinnor vill ha o 17 again. 
Men snart blir det väl att gå o lägga sig. Vill inte sova bort hela dagen  igen ju..
Men nu ska jag väl vara social med dem.

Ha de bra <3

19.02.10. Fredag!

En helt underbar låt. Får aldrig nog att lyssna på den.

18.02.10. Torsdag!

Vatt i Halland idag i vallåsen och åkt skidor. Min syster drog med mig dit o betalade. Snäll syster man har :)JAg bröt inga ben som tur är i alla fall ;P.

Annars idag har det inte hänt så mkt. Har bara varit där
Pappa körde oss dit o satt o läste en tidning medans jag o min syster åkte. Men han tyckte väl att det va roligt det med. Han lyssnade på radio via sin telefon o så också.
Vet itne vad mkt mer jag ska skriva. Jovisst jag ramlade i bakcen 1 gång o de va första turen ner. Annars klarade jag mig väldigt bra.


Jag hade tänkt ta ett litet snack med min kära moster hade jag tänkt. Hon är duktig på att sy så jag ska fråga henne om hon har lust att göra en poodle skirt till mig ;P. De hade varit nice att ha, tröja e inte så svårt det är bara till att köpa o brodera in sitt namn på sen bältet kan min morsan göra o blir det tyg över från kjolen så kan man göra en lite scarfs sen behöver man ju inte tvunget ha en pudel på outfiten heller utan göra det till ngt eget ;P . Låter inte det bra ?. För det tycker jag ;)..


Men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Så nu får jag hitta på ngt annat ;P.

Ha de bra <3

 

17.02.10. Onsdag!

Idag har det inte hänt så mycekt annars. Va i skolan, stack till stan fikade med Anna, Hem sov lite sen har jag bara degat här hemma lite.
Men till helgen ska de bli nice. Ska till tycho med Jessica sen på Lördag om Anna kan fixa pengar så blir det tempel. Tre från Paradise Hotel kommer dit. De kan bli rätt roligt..


Sen den 5 mars blir det förmodligen Pascha igen. Mega NIIIICE.. hehe.

Annars är det ju soprtlov nu nästa vecka. De ska bli riktigt skönt att slippa skolan ;P.. hehe så då får man festa till det istället ;P.. Nea lär också komma hit under sportlovet o sova hos mig.

Men har faktiskt inte mer o skriva för tillfället.

Ha de bra <3

17.02.10. Onsdag!

En av favorit låtarna för tillfället ;P


15.02.10. Måndag!

Ingen skola idag så Nickan har då klart sovit länge =P. När jag vaknade satte jag mig vid datorn o sen blev jag SÅÅÅ sugen på att baka ngt. Ville göra ngt med choklad så de fick ble Chokladmuffins ;P. GOOTT.
Mina kära muffins står nu i ugnen o gottar sig o blir stora ;).
Annars idag händer inte så mkt mer än att jag ska åka till Kävlinge o sova hos min underbara Nea<3 :)
Får se vad vi ska göra, de blir väl att kolla film sitta vid datorn o kanske (om vi orkar,) jobba med projekt arbetet. på tal om det. jag tror jag får ta o skriva lite i min loggbok nu också, Det va ett tag sen. Men nu ska jag kolla till mina muffins sen ska vi äta middag o därefter mina kära muffins, tänkte ha frosting på också s de blev cupcakes men tror inte vi hade alla ingredienserna till det så det får bli nästa gång ;P..

Ha de bra <3

14/15.02.10. Söndag/Måndag!


Då har det varit Alla Hjärtans Dag. Jag fick tre saker o de e aldrig fel ju =P
två häng smycken man sätter i ett armband o en tröja.

  

Bilder på vad jag fått.

Tröjan har jag velat ha ett bra tag. O häng smyckena e för att Zebs hade köpt ett armband, som man sätter olika hängen på, Så de e han som fyller på det. Jag har tre hängen nu. Den första jag fick med armbandet är ett hjärta där det står Love på. Och dem andra finns nu på bild.
Armbandet jag fick åker aldrig av de åker med mig överallt.

Annars i Lördags va det Pascha med Jessica o Jenny.
Jessica träffade 4a kompisar så dem hängde också med. Pascha är då en nattklubb i helsingborg.
Vi hade så jävla roligt. Vi dansade hela tiden o blev bjudna på dricka hela tiden.
hahaha. de va riktigt skönt att bara komma ut o kunna dansa av sig. Det händer inte så ofta. Men förmodligen blir det Pascha snart igen. Innan 12 slaget finns det vissa drinka o ngn öl o cider som bara kostade 29kr, sen va de vanliga priser där efter. Haha, Men nästa gång blir det att ha med sig mer pengar dock.
Men nu e jag riktigt trött o kan inte komma på ngt mer att skriva.

ha de bra <3

12.02.10. Fredag!

Då sitter man på bartekniken o väntar på att lektionen ska ta slut så man sedan kan hem o vila lite, sen ska man jobba med pappa i lägenheten vi håller på att fixa i. Senare ikväll är tanken att jag ska vara med min lilla Jessica. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men vi sa det igår att vi skulle se vart kvällen tar oss =P..

Men nu ska jag plugga vidare o sen bär det av hem. Kanske ska laga ngt o äta också, är lite hungrig, har bara druckit ett glas med hemma pressad juice som va gjord av 1 apelsin o 1 blod apelsin. De va väldigt gott faktiskt. Men nej nu ska jag vara duktig.

Ha de bra <3

11.02.10. Torsdag!

Snacka om att det har varit kallt ute idag, Jag kom hem för kanske 1 timme sen o jag fryser fortfarande, de e illa. Annars idag va man ju ledig från skolan så jag vakande vid 12 idag sen satt jag o dega o sen duschade jag, sen gjorde jag vid mig så kom Robin o hämtade mig sen körde vi till Center Syd o träffade Jessica där, så vi gick runt lite o kolla i affärerna, vi va där kanske 1 timme om inte minde sen körde vi Jessica hem sen körde Robin mig till jobbet. JAg fick jobbat typ 1 ½ timme sen va de att dra sig hemmåt igen, Gick ut träffade Zebs så följde han med mig o hämtade min cykel hos Pappa, sen följde han mig hem också. Så drf va jag ute innan o har varit inne då i ca 1 timme o fryser fortfarande.. Får väl ta o lägga mig under tecket o få upp värmen.

Annars idag har jag fixat en bild som jag kan ha som bakgrund bild på min mobil.

De e bild på mina 3 favorit tjejer ;D -->Anna, Jessi o Nea <3

Imorgon börjar jag 8.00 o slutar 10.00 om de inte blir tidigare, jag ska ha barteknik o vi skulle nog blanda drinkar sen får man ta ett sugrör o ta ett smak prov o känner smakerna i drinkarna o.s.v. Men de får vara nog för mig nu. men får ta o skriva snart igen tycker jag, Kanske imorgon om jag får ngt o skriva om ;P.. 

ha de bra <3  

10.02.10. Onsdag!

Sitter hemma hos Wobin med Jessi. Vi väntar på att Wobin ska äta så vi kan ut o köra sen igen. Skulle träffa Andre tror jag. hahaha. Idag har det inte hänt så mkt annars, Wobin hämtade mig efter skolan sen körde vi Nea hem till kävlinge. Sen går Jessi i kävlinge så vi körde o hämtade henne efter vi vatt hos Nea sen körde vi henne hem, hon skulle hämta pengar sen stack vi till Mc.Donalds o nu e vi då hos Wobin så det har inte hänt så mkt som sagt. Men nu ska jag vara social med Jessi.

Ha de bra ;P <3

08.02.10. Måndag!

Sitter i min härliga säng just nu, har kollat på två filmer, The Princess and the Frog o sen blev det Resan till jordens medelpunkt. Två bra filmer tycker jag, tänkte se Avatar, men kom inte så långt. Men sitter lite på msn nu o tänkte skriva lite i min blogg. Inte för att jag har så mkt att skriva idag :/...

I och för sig det blir förmodligen ensamhet på söndag :/.. De e rätt drygt. men vad ska man göra.. Man kan inte alltid ha ngn på Alla Hjärtans Dag Men nu ska vi inte sancka om det. skit samma, det kommer säkert upp ngt man hittar på ;). 

Men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.

ha de bra ;D <3

08.02.10. Måndag!

Dagens Horoskop:
-Lejon

Någon som står dig nära vill lätta sitt hjärta och det uppstår en stark känsla av samhörighet. Din omtanke behövs, men allt har ett pris.


Har varit i skolan idag, Jag satt o spelade o sjöng med Sara lite, det blev Rise Agains - Hero of war.
En mycket bra låt enligt mig o Sara.
Sara spelar gitarr o sen sjunger vi båda två. De blir bara bättre o bättre, som sagt övning ger färdighet ;P.
Annars idag efter skolan har jag bara legat i min säng o sovit. Kände att jag behövde sova ut, Imorgon är men ledig som varje Tisdag..
Vad jag kan göra imorgon är att städa, skulle gjort det under helgen men kom aldrig så långt så får ta o städa nu, Man kan ju knappt gå här inte :(.
Men nu ska jag in o köket o göra mig lite mat sen får vi se vart kvällen leder ;)..

Ha de bra <3


06.02.10. Lördag!

Sitter vid datorn med Jessi och väntar på att Anna också ska komma, sen blir det att ta det lugnt ett tag o se vart kvällen leder. Senare kommer kanske Nea också.. men nu ska jag fortsätta vara social.-

ha de bra <3

04.02.10. Torsdag!

Sitter i skolan och är duktig. har estetiskverkasamhet så håller vi på digital story telling. Vi sitter o skriver om oss själva sen ska vi spela in det o göra det till en video eller ngt liknande. Kan inte hålla koll på allting ju ;p.

Jag fick reda på idag när jag kollade min mail att imorgon har man ingen barteknik. det är min ända lektion på fredagar men nu blev man ledig istället ;P.  Rätt härligt, kan sova hur länge man vill XD.
Men nu måste jag jobba vidare.

ha de bra <3

02.02.2010. Tisdag!

Igår åkte jag till Nea, jag sov hos henne idag kom Robin o hämtade mig där sen körde vi runder lite i Landskrona. Snacka om snöstorm idag, inte alls roligt men vad ska man göra.

Måste skriva att jag har sårat en person väldigt mkt, Det som händer är en av dem värsta sakerna jag någonsin har gjort. Jag ångrar det verkligen. men jag kan inte göra ngt, Hon kommer säkert aldrig att förlåta mig :/.. Jag har forlorat en väldigt bra vän. Gjort är gjort hade det man kunnat gå tillbaka till tiden hade jag gjort det ogjort.
De e så mkt denna person borde veta. Lägg inte allt på mig, jag är inte den första, bara den första du får reda på det om.

Men nu måste jag verkligen gå o lägga mig man börjar ju 8 imorgon bitti :/

ha de bra. <3