29.01.10. Fredag!

Idag blir det fest i Örja, Lilla Jessica ska ha 19 års fest idag, Hon fyllde 19 år i onsdags (27.01.10.).
Dagen hon fyllde år så blev det snöstorm, men de va mest under dagen, hot kvällen va det rätt lugnt.
I och med att Jessica fyllde år o även om det va onsdag så stack vi till vårt favorit ställe...TYCHO! =P. Vi sa till Patrik att hon fyllde år så han gav mig o Jessica vars en shot o frågade sen om vi ville ha ngt mer. Vi kände för drinkar, trodde inte vi skulle få men i och med att Patrik vet att jag går barteknik i skolan så tyckte han att jag skulle komma in o blanda vars en till mig o Jessica. Jag in bakom baren o först gjorde jag en 4.a med Captain Morgan o Cola, sen någon vodka mango med sprite o lite sourz, om de va svartvinbär eller ngt, men de blev väldigt gott =). Sen fick jag stå bakom baren hela kvällen o vara en extra hand. Inte för att där va mycket folk men de va väldigt roligt i alla fall =). 

Senare kom R.K. o hämtade mig o Jessica på Tycho så skulle vi köra Jessica till Häljarp. Efter det körde jag o R.K. runt o lekte lite.. Jag satte mig i hans knä så fick han gasa, koppla o bromsa men jag styrde, Så roligt nog såå fick jag drifta. De va riktigt roligt, det är en annan sak när man sitter bakom ratten, men i passagerar sättet kan det kännas väldigt snurrigt. Men de va roligt roligt i alla fall =D. Snacka om att jag äger på att styra o drifta. Jag är bara sååå bäst!! XD. 

Men nu ska jag stänga av datorn, vi ska blanda drinkar på bartekniken ;P. 

Ha de bra..    <3  

27.01.10. Onsdag!

Klockan är ju faktiskt över 00.00 så alltså är det en ny dag o min kära Jessica fyller 19 år idag.. Grattis hjärtat!
Idag/igår händer inte så jätte mycket. Va ute med R.K. o lekte lite med hans bil, Vi va en runda hem till Nea också o hälsade på. De va rätt roligt, Sen väl vi va på väg mot A-torp, får jag sms av Nea som ville att vi skulle komma o hämta henne så hon kundefölja med till A-torp så det blev till att köra tillbaka till Kävlinge, hämta upp henne, in på statoil så hon kunde köpa cigg o R.K. kunde köpa cola. Sen lämnade vi henne hos Anna, sen ahr vi varit ute o kört. vi såg blå ljus på moter vägen så vi tog en landsväg så vi kunde se vad de va, Själv klart e de ngn klant som har kört av motorvägen o hamnat flera meter in på ett fält. Lyckat!!, Bilen hade voltat o polisen va där. Vi stod o va helt spända o tänkte om de va ngn person i bilen, men fömodligen hade dem redan kommit ut. Efter det så körde vi till A-torp, sen ut på motorvägen så vi kunde kolla lite närmre på den voltade bilen o körde mot milan/ Glumslöv. Sen körde vi tillbaka till Landskrona så lämnade han mig här hemma. Så nu sitter jag o ätr Ballerina Kex o blir snart galen för jag behöver verkligen gå på toa (A). Men jag har inget mer o skriva nu .

Ha de bra <3

21.01.10. Torsdag!

Nu blir jag snart galen, jag har inga cigg!!!.
Kommer snart att klättra på väggarna.



Men nu till dagens outfit



Svarttöja: H&M
vitt lång linn: Gina
Vit långärmad tröja: Cubus
Jeans Gina

Ja de va väl det jag hade att skriva.
Idag har jag varit i stan med Nea, Anna o Jessi, Betala resan o sen blev det at fika på vårt kära Maddes =D

Ha det bra <3

20.01.10.Onsdag!

Tänkte lägga in lite bilder på dagens outfit =)



Svart långt linne (syns ej på bild) --> GINA
Svart vit randig tröja --> GINA
Svarta tight --> GINA
Svart bälte --> GINA.



Som man märker har jag kört på Gina kläder hela dagen, Har inte ens tänkt på det själv för ens jag skrev det nu =P

20.01.10. Onsdag!

Sitter i skolan, o tråkar lite.
Idag ahr det inte hänt så mkt, jag har haft musik o just nu väntar jag på att det ska bli mentorstiden så man kan få kakor, vilket jag älskar, Jag är ett riktigt kak-moster.
Sitter i bildsalen o tänkte att jag kunde skriva i min blogg i fall jag inte hinner det senare.
Ikväll ska jag vara med Emelie så ska jag hjälpa henne med sitt projekt vilket är att hon behöver en bild där ngn leker med tomtebloss. Jag som tycker att det är roligt att leka med tomtebloss ställde så klart upp direkt. kan jag fixa nga bilder sen kvällen så kan jag nog lägga in det också.



Annars vet jag inte vad som händer idag, men jag kommer säkert på ngt. Hade gärna sattet mig på maddes så att man kunde ta en kaffe, men då krävs det även pengar ju vilket jag inte har för tillfället.
Men det blir väl att komma på ngt annat.
Just nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.
Kommer jag på ngt mer så kommer jag in o skriver det =)

ha de bra <3

19.01.10. Tisdag!

Så länge hade jag ngt att göra. Efter att vi lagade mat igår så blev det lite stökigt o rätt mkt disk, men jag som är så snäll ställde mig o diskade men även tagit undan lite o bäddat sängen, Så nu kommer Robban hem till en städad lägenhet.
Det är ju alltid lika skönt att komma hem till en städad lägenhet eller hus.
Ngn som håller med?.
Men nu får jag väl ta o komma på ngt mer jag kan göra. Tänkte ta tåget som går 09.08 min biljett håller till 09.25 så jag ska nog klara mig, annars blir det väl att ta ett tidigare tåg t.ex det som går 08.38. Det är inte direkt tåg som 09.08 men det tar bara 7 min extra. Men vi får se vilken det blir ;).

Ha de bra <3

19.01.10. Tisdag!

Sitter i Malmö. Sov här inatt men själv klart så missade jag tåget som gick 06.38 så Robban fick följa mig till hans lägenhet igen sen stack han till jobbet. Men nu blir det väl att ta vilket tåg som helst bara det blir innan 9, För då går min biljett ut =S. Så kan det gå ibland. Just nu får jag sitta o dega via datorn eller sätta mig vid teven. Men det kan också vara skönt. Man är ju ändå ledig idag, men det stoppade inte mig från att somna här o veta att man skulle gå upp tidigt. Men de e helt okej. Vi lagade mat igår o han gillade det jag laga, det är ju ett plus =P. Men nu får jag väl komma på ngt jag kan göra, kan inte bara sitta still i 1-2 timmar =/.

Ha de bra <3

18.01.10. Måndag!

Sitter på Selma o har bar teknik. Jag jobbar med min barbok som ska vara klar om 3 veckor. Så det gäller att ligga i o plugga så de blir klart tills dess.
Jag har kommit rätt lång idag. men nu efter jag ahr haft en liten rast så tapade jag allt direkt, så nu har det blivit stop på mitt pluggande. Men jag måste ändra på det så de blir klart i tid. Jag får sitta hemma o plugga också.. Men det kommer nog att gå bra..
Men nu måste jag fortsätta att försöka. 

Ha de bra. <3

16.01.10. Lördag!

Just nu sitter jag vid min kära dator o har Jessica bredvid mig. Hon har sovit hos mig inatt för att vi va på Akro igår o lyssnade på Kalle o Gustav med band. Bandet heter "The Spink". Jag hade även min mamma o hennes kille där.. Så det blev gratis dricka ;P.. Innan jag stack ner till stan o träffade Jessica så va jag o spelade bowling med min familj.. De va trevligt gratis dricka där också. Men själv förlorad jag, men det skiter jag i för jag hade roligt ändå =).. Jag fick även gratis falafel igår när vi va i stan jag va hungrig så jag gick till falafel ståndet o fixade gratis mat,  Gratis är gott ;P. Men idag blir det nog att sticka ut igen, men vi ska även träfa Nea o Anna.
Jag träffade även mitt ex igår, så jag o jessica va med han under kvällen men de va roligt det också =).
Men nu har jag inte mer o skriva för tillfället. kanske skriver mer sen ikväll..
Ha de bra ..  


<3

15.01.10. Fredag!

Skolan är slut för idag för mig del så nu ska ja sitta här hemma o skriva lite i min barbok. Det ska vara klart till v. 6. Så de e att jobba på nu. Vill verkligen klara det så. Annars idag ska jag vara hemma vi ska sitta hemma o fira min styv syster. Hon fyllde 22 i söndags. Sen får vise vad om händer efter det.

Ha de bra =)          <3

14.01.10. Torsdag!

Yes äntligen!.. Idag va jag o Nea lediga från skolan. Så vi stack ner till stan o bokade en rsatill Bulgarien. Vi åke den 19 Juni, vilket är en vecka efter vi har tagit studenten. De ska bli så jävla skönt o komma iväg. Vi har fått mega härligt hotell. Vi har 0m till centrum o 5m till stranden. Fan va nice. vi kommer ha balkong med havutsikt o Hotell rummet är som en lägenhet helt underbar. Vi får LCD tv o trådlöst internet om vi har egen laptop med oss. Så jävla underbart.. Snacka om att längta tills vi åker.
Ja kommer att ge min mamma 1500kr varje månad från mitt studiebidrag o mitt underhåll. sen ska honhålla det tillmig tills vi åker. Så med andra ord kommer jag ha 7500kr som hand pengar. Snacka om att handla mkt då.. Det går inte att förklara hur mkt jag längtar tills dess. men vi kan ju tänka er =D.
Efter jag o Nea hade bokat resa till Bulgarien så gick vi in på China Palace o firade lite med att äta deras lunchbuffé. Den är helt underbar deras mat.
Efter vi hade ätit kände vi för att sticka till skolan för att jobba lite med vårt pojektarbete. Senarekom vi hem till mig låg o kollade teve, sen kom Anna hit så kollade vi på Love Guru. Sen har vi bra suttit o snackat lite sen kom Annas mamma o hämtade henne så nu blev det att sätta sig vid sin dator o skriva lite o bloggen.
men nu får jag väl gå o vara social med Nea, hon ska sova här inatt. Det blir snart att gå o lägga sig också. Man börjar ju 8.00 imorgon men slutar också 10.10.

Ha de bra =D <3

13.01.10. Onsdag!

Jaha idag har det inte hämt mega mkt, men jag har varit i stan med Nea, Anna o Jessi. Vi va o fikade på Maddes vilket var trevligt. Vi satt o kollade i resekataloger o snackade massa skit som vi tjtjer brukar göra XD.
Annars va det inte så pass mycket som har hänt.
Imorgon så är man ledig från skolan, vilket är helt underbart. Skönt att man kan sova ut ;P. Jag älskar att sova ;). Men annars kommer Nea till mig imorgon så ska hon då även sova här. På Fredag är det bara en lektion man ska gå på o de e indvalet vilket för min del är Barteknik ;P. Men för tillfället har jag inget o skriva så det får bli att skriva imorgon istället.. Ha de bra

<3

12.01.10. Tisdag !

Igår va första skoldagen efter jullovet ju o de va en väldigt bra början på veckan =). Igår innan skolan började fick man sms från Robban som frågade om jag hade tid att fika, jag sa att jag inte kunde för jag hade inga pengar. Han frågade mig sen efter jag hade varit i skolan, om jag på ngt magiskt sätt hade fått pengar, men det hade jag inte men jag fixade det ändå.
Så vi träffades i stan o satte oss på Maddes. Vi satt o drack kaffe o vi snackade hela tiden. 
De va riktigt trevligt. Efter vi hade fikat så ville han ta hål i ena örat så vi gjorde det han hade tänkt töja det lite sen förmodligen.
Men han gjorde det, sen gick vi runt i stan. Efter det så gick vi vid cittadellet o vidare mot slotten sen vidare mot cement. Men vi svängde va innan dess o gick hem till han för han skulle ut med hunden. Så vi gick ut med hunden o gick en runda i stan igen o kollade vad det fanns för bio som gick.
Vi både ville se "Sherlock Holmes". Men just då hade den precis börjat så jag kom med förslaget att sticka till Helsingborg o se den istället. Det tyckte han lät som en bra ide. Vi kollade när den skulle gå o de va då vid 21.15. Men vi tänkte att innan vi kör till Helsingborg så kan vi lika bra äta innan. Så vi stack till Rhodos pizzeria o delade på en pizza sen tog vi hans pappas bil o körde till Helsingborg.
Hans egen bil va inlämnad för att det hade varit inbrott i den. Inte så speciellt roligt. Men de va en riktigt trevlig dag igår o som jag sa innan så va den en bra början på skol veckan.



Mitt nya Schema är väldigt härligt. Jag är ledig varje tisdag hela denna terminen, Riktigt nice :P.
Vi ha typ 2 lektioner varje dag annars sen slutar vi.
Sen på Torsdag denna veckan så är jag också ledig för vår lärare ska göra annat. Bättre kan det väl inte bli?!



Annars idag har jag inte gjort ngt, jag har legat framför soffan hela dagen o bara kollat teve, sen har man ätit lite sen nu sitter jag vid datorn.
Så idag har de varit en seg dag..

Sen måste jag bara skriva detta också. Att "Sherlock Holmes" påminner väldigt mkt om den tecknade filmen "Mästerdetektiven Basil Mus". Holmes med arbetare kallas Watson det gör Basil´s med arbetare också. Dem ha sin lya på Baker Street precis som i "Mästerdetektiven Basil Mus".
Som jag tror så är "Sherlock Holmes" baserad på den teckande filmen "Mästerdetektiven Basil Mus".

Vad tror ni?



Nu har jag skrivit så det räcker för tillfället. Blir väl att skriva mer senare. Annars ska jag försöka skriva imorgon. ;D

<3

10.01.10 Söndag!

10.01.10 Söndag!

Då börjar skolan imorgon. Det är inget man ser fram imot direkt. Men de ska väl bli roligt att träffa allt filk igen. O istället för att bara sitta hemma under dagarna så har man ngt o göra.

Menmen, Idag fyller min faster år o även min styv Syster o även Krishan. rätt många so fyller år idag.. Men så kan det gå...

Annars idag så har jag inte gjort så mkt mer än att mamma körde mig till pappa sen så packade jag alla mina saker o kläder jag hade där. Sen nu har jag åkt tillbaka till min mamma. Min syster ska åka med pappa morgonen så det är lättast om hon kan vara hos pappa o jag hemma hos mamma..
Idag har jag heller inte så mkt att skriva, men jag hade i alla fall tänkt gå ut en runda för jag har varit inne typ hela dagen.. :/


cYa!


我想念你.

08.01.10 Fredag!

Dags o skriva lite till tycker jag. Har börjat bli lite dåligt med skrivandet nu för tiden =/.
Just nu sitter jag vid vår bloggdator för min egen mår inte så jätte bra. Måste fixa den snart också tycker jag. De Va tänkt att Zebbe skulle fixa det men nu är det som det är, Så jag får be pappa om hjälp eller om ngn han känner kan fixa det.



Igår mådde man inte så bra, va rätt illamående igår, inte alls roligt, Men idag har det varit mkt bättre som tur e =) . Idag annars så har jag inte gjort så mkt, legat i sängen kollat på teve o suttit vid dator. en rätt dryg dag.
jag tycker inte om att man ska sitta hemma i inte göra ngt o speciellt inte på en fredags kväll :/.






Under tiden jag inte har skrivit i bloggen är de mycket som har hänt. För mkt så att jag kan inte skriva allt.  Men mycket roligt har hänt o saker som är mindre roligt. Saker som hänt vid dåliga tillfällen o saker man kan små ångra lite ibland =/ . Som sagt, livet är inte lätt. Man gör små misstag men man gör ju ändå det som är bäst för sig själv. Man ska ju tänka på sig själv i första hand..!
Ibland kan man tycka att man ger upp för fort. eller vad tycker ni?.
 




Ja, idag är jag rätt tanksprid. Men de kan man vara ibland. Men får jag upp ngt mer i tankarna så får jag komma in o skriva det också =). 




Men de va allt för mig för tillfället. Ha de bra!


Puss <3 





01.01.10 Fredag !

hejsan sitter o ska fixa min heder men det vill inte riktigt som jag vill=/. Menmen, Har alla haft en bra jul o nyår?.
Det har jag i alla fall.. Mamma har varit i polen under nyår o de va ju roligt för henne. Hon kom hem för kanske 1 timme sen eller ngt. Men jag vet inte vad jag ska skriva. o jag orkar inte fixa med min heder så de får bli en annan dag då de inte är lika kallt i rummet =P. Men ha de bra nu alla, för nu ska jag även föra en köttbulle baguet =P.