30/3-2oo9

Är hemma hos min syster, Mamma o Peter är ju i Thailand och är borta i 3 veckor, dem kommer hem igen den 13/4-2oo9. tillsdess ska jag bo hos min syster, men växlar mellan Syster, Nea och Pappa. Klara inte Syrrans humör i mellan åt och då blir det att antingen sticka in till pappa o sova där eller så e jag hos Nea, hon är välidgt mkt hos mig också o då sover vi hos pappa =P.
Imorgon kommer mina pengar in på kortet och då blir det att sticka till Center Syd efter skolan med Nea och min syster. Ska köpa en tröja, skor och sen får vi se om det blir ngt mer.
Har jag tid imorgon så kanske jag skriver i bloggen och lägger in nga bilder på mitt köp.
Just nu snackar min syster med en kompis, o försöker dra hit han o blir det ngt så kanske han tar med sig filmen Marley and Me... HOPPAS, HOPPAS, och åter HOPPAS, vill de sen filmen (A). Haha.,
Men vi får se hur de blir med det.
Annars händer inte så mkt mer, i fredags va de fest o inte helt lyckat att gå hem, sen i lördags blev det att åka till Malmö med Nea o Nodis till Lill micke (Neas bästa killkompis). Vi kollade på matchen mellan Sverige o Portugal, vilket inte va en jätte lyckad match, Ronaldo filmade hela tiden så han bara "ramlade" hela tiden. Sen hade Sverige dåliga chanser med att göra mål. Men det blev i alla fall 0-0, så Sverige klarade sig i alla fall och det är ju bättre än ingenting.
YES! YES! YES!  Nog kommer Sebbe (min systers kompis, har känt han sen innan). Vi ska äta pannkaker o kolla på Marley and Me. Just nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. =/. Men kommer jag på ngt annat s får jag åter komma ;)

P.S.  http://www.youtube.com/watch?v=WVv3SWwLdVQ, Detta är original låten från Alex C feat. Yass o den heter: Du hast den schönsten arsch der welt. Mkt bra, Syster o jag tänker på när vi va i Österrike och hörde denna låten för första gången och ja den va på tyska men inte så konstigt det är ju en tysk grupp som gör låten ;D. Men nu ska jag vidare och se om jag ska fixa en ny heder snart. D.S.

cYa!

24/3-2oo9

Idag har varit en mega bra dag. Va o skolan som jag skulle o är man med Marlén kan de alltid bli roligt =P. Idag sprang vi runt på skolan som nga galningar bara för att kunna slå varandra på röven haha, jag flög nästan in i fönstrena, dörrarna, väggarna o på folk.. haha de va riktigt roligt  =P.  Senare efter skolan så åkte jag o Nea till Lödde o träffade Nodis o vi spelade Wii hela dagen, vilket också va mega kul hahaha.  Så denna dagen har varit riktigt rolig, går inte att förklara hur roligt den va =D. Imorgon är det en ny dag o skolan börjar 12 =D. mega skönt. Men ska kolla vidare på teve o vänta på att pappa ska in o lägga sig, sen ska vi ut o röka =D.

cYa !

17/3-2oo9

Idag har man varit i skolan o efter de, stack jag, Nea, Johanna o Danni hem till mig så plattade jag neas o johannas hår, sen 17:30 skulle man samlas vid tågstationen i Landskona, sen bar det av till Helsingborg. Har varit o kollat på en RockMusikal med nga från skolan o nga lärare. RockMusikalen hette, Spring Awake
O jag tyckte den va mkt bra =D . Vi va ju o kollade på en opera för ett tag sen som hette dead man walking, men RockMusikalen va mkt bättre tyckte jag =D. Kan tyvärr inte lägga in en bild på den, för jag har ingen bild på de så =P. men nu ska jag logga ut.

cYa!

10/3-2009

Sitter hemma hos pappa o tar det lugnt slutade redan 10 idag, väldigt skönt. Sen har man städat undan lite i lägenheten tills pappa kommer hem så han blir lite glad =D. Men ska kolla vidare på en film.


C Ya!.

1/3-2oo9

Denna helgen va riktigt rolig. Först i fredags blev de retro med Marlén <3, Krille, Södde o Micke. Innan vi hamnade inne på retro hamnade vi på en pub i dk de blev många kapten morgan o nga öl. De va riktigt roligt o väl vi skulle in på retro så va vi inte helt nyktra hahahahaha, Men väl vi kom in på retro han man vara där inne i nästan en timme sen kommer de ett gäng killar som va på krille o ville slå han. så han stack vilket va mindre roligt. Sen hade jag en liten väska med mig med kamera, mobil, plånboken med alla kort o pengar. Självklart kollar jag väskan senare o märker att min plånbok är borta. snacka om att min kväll blev lite förstörd där kände bara fan också ngn ha snott min plånbok, alla mina pengar o alla mina kort. men av ren tanke gick jag fram till en av barerna som finns innte på dansgolvet inne på retro o frågade om dem hade fått in en plänbok o självklart hade dem inte de, men ville inte ge upp så jag gick till den andra baren o frågade, o dem hade fått in en plånbok men de va inte min..... HAHAHAHA skojja, klart de va min plånbok jag blev över lyckig o min kväll blev räddad o alla kort o pengarna va kvar också. jag blev helt förvånad trodde verkligen att ngn hade snott den men ngn ande varit snäll o lämnat in den =D. Men annars dansade jag o Marlén med varandra o nga danska killar, De va även två killar som va brödrar, den äldsta tog foto under kvällen o han lille bror dansade med först mig o sen Marlén, sen dansade vi med den äldsta broderna också haha. Vi hade väldigt roligt går inte ens att förklara hur roligt de va =D. . En kväll/Natt värd att minnas. Vi tog båten hem från dk 4.40 eller ngt, sen tog vi det tidigaste tåget hem o de gick 5.53 så man låg inne på knutan ett tag o väntade i timme vi va två på varje bänk o bänkarna va inte så stora heller så de blev att trängas. Sen kom vi hem till lilla Landsrkona, jag o Marlén gick hem till mig o sov Södde åkte hem till häljarp o sov där Micke ringde Krille o sov där. Men de va den mest lyckade Retro kvällen =D. Nu kommer jag även lägga in lite bilder från retro.



 





Sen på lördagen, i och med att vi va hemma vid tio över 6 kvart över 6 eller ngt så väl vi somnade så vaknade vi 13.40. senare vid 5 tiden under dagen åkte jag o Marlén hem till henne så skulle jag sova där, Och då hade vi vår kära ölkväll, bleb inte så mkt öl men fortfarande öl, o inte bara villen öl som helst. De blev Gösser, mega gott =D.
Senare stack vi till torget då som ligger i häljarp en fritids gård eller vad man ska säga där man kunde sitta o umgås, pela biljard, pingis och kort, ja jag vet inte allt de va första gången jag va där. Men de va väl roligt, en kille i häljarp kallad Muddi gjorde lite trolleri trick med kort på mig o Marlén när vi a inne på torget då.. Vissa fattade jag inte hur han gjorde, de va rätt fräck =P. Sen stack jag o marlén hem till henne igen, o väl vi kommer in va de bara till att gå ut igen. Men ja sådant e livet. men denna helgen har varit riktigt lyckad tycker jag. sen idag (söndag) färgade man Krilles hår, de blev et bra resultat i alla fall =). Men nu ska jag inte skriva mer utav jag ska lägga mig för att sova somnade mellan 4-5 inatt så nu får man lägga sig, skolan imorgon ju =(. Men inte ara skolan utan jag ska bjuda Nea på China Palace till lunchen så de kommer bli trevligt, hon va i Österrike hela förra veckan, och en vecka utan henne är inte roligt. sakande henne ngt enormt men nu imorgon så kommer jag få träffa henne i alla fall =D Sen börjar mitt nya indval också imorgon ska gå aktierkunskap, hoppas de e ngt roligt. men nu skriver jag inte mer. Nu ska jag sova.

C Ya!

P.S. De kommer in lite fler bilder från denna helgen nu under veckan. D.S.
RSS 2.0