26/4-2oo9

Idag ska jag till Röstånga med mamm, Vi ska till Odensjön o gå runder o ha lite piknik o.s.v. Just nu väntar jag bara på att mamma o Peter ska bli klara till att köra. Först ska vi lmna av Peter sen ska jag o mama köra vidare. Igår va jag med Emeli vi kollde på Transformers en mkt bra film =P. Sen stack jag ner til Stan träffade Nea, Sara, Micke o nga till, sen stack jag hem igen dem va inne på puben o jag e ju inte 18 men ville inte ens försöka komma in. men skit i de nu. Nu ska jag i alla fall logga ut o åka vidare. ha de bra
P.S. Skriver nog mer i kväll när jag e hemma o inte har ngt o göra. Sen lä det väl komma in foton också =D. D.S.
cYa !

16/4-2009

Idag e en bra dag, Emelie fyller 18 år Grattis på henne =D. Just nu sitter jag o Nea hos pappa ska sova här i natt. Men nu pallar jag inte skriva mer är jätte trött men jag skrev ngt i alla fall =P

cYa!

15/4-2oo9

Idag har jag varit i skolan sen stack jag ner till stan med Johanna, efter jag hade kommit hem så kom Dannii så gick vi ner till kickboxningen o snackade lite med en tränare så nu e det igång... Jag o Dannii ska börja på kickboxningen igen nu på måndag den 20/4-2oo9, Samma dag som jag ska ha utvecklingssamtal o åka till tandläkaren. jobbig dag .=(. jaja men det ska i alla fall gå bra. nu ska jag sitta lite med photo shop ska gör en heder för skojj skull. =p. Får skriva mer ngn annan dag .. =D.

cYa!

5/4-2oo9

nea e bäst. / Nea

Ligger hemma i syrrans lägenhet med syrran, nea o sebbe.
Vi har Harry Potter maraton ;P. haha. Nea har bara sett ettan o sebbe tog med sig alla fem o snart nog har han sexan också.
Vill verkligen se sexan också, Får väl göra det om ngn dag. Annars idag har det inte hänt så mkt. Nea o jag somnade på varsen soffa innan idag och vaknade igen vid 6 tiden, sen kom syrran hem vid 7 sen lagade vi mat o runt halv 9 stack jag o nea ut o träffade mika o johanna. Vi va ute o gick runder lite. det va rätt skönt men det blev kallt sen ju. Annars idag har vädret varit sådär solen kom fram senare. dem andar dagarna i helgen har varit varma o skönt va i hbg o rökte vattenpipa i fredags sen va det puben senare sen i lördags rökte vi också vattenpipa fast då va vi i landskrona. Händer mer än så igentligen men pallar inte skriva upp allt det nu. men ska vidare nu.

cYa!

1/4-2009

Då e man hemma igen. Sov hos nea igår till idag. Va ju på center syd igår, med Danni, Nea, Johanna, Sara. Nodis kom också dit ett tag o va med oss, inte för att det va så roligt för han men ändå. De va roligt att hon kom i alla fall.
Igår blev det att köpa två par skor o två par t-shirts o ett par solglasögon.
Efter center syd så stack vi till kävlinge, jag, nea o johanna så gick vi in o solade solarium. De va riktigt skönt. sen stack vi hem till nea så sov, jag o johanna där.
Annars idag har det inte hänt så mkt, skolan sen inget mer. men nu ska jag logga ut från bloggen o se vad det finns att göra.


cYa!
RSS 2.0