27/7-2oo9

De va ett tag sen man skrev, Så kan de vara ibland.
Under tiden jag inte har skrivit så har det varit helsingborgsfestivalen så har så klart varit där.
Annars har det inte hänt då mkt under tiden förutom att jag har hämtat mina brillz XD. Idag fick jag en tröja och ett par jeans av min underbara faster =D. Tröjan hittade jag på bild men byxorna hittade jag inte. Kan ju vara för att dem va på rea =P. Får lägga in bild på dem ngn annan dag =) . 

Här är en bild på min tröja i alla fall ---> 




Nu ska jag logga ut o stänga av datorn o sova. ha de bra

22/7-2oo9

Då har man kommit upp nu då ja.. Sen har jag gjort vid mig o just nu äter man frukost.
Jag sitter o väntar på att Peter ska komma hem så ska jag med han till Hörby o hämta den nya bilen.
Ska även hämta en dörr i Tomelilla, dörren ska vi ha vid en av utgångaran till vår baksida.
Sen ska jag hämta upp Nea från tåget 13.15 som jag skrev i mitt förra inlägg..


Här kommer lite av dagens outfit


Vit klocka från --> Thailand
Vitt linne från--> Gina Tricot
Ett brunt lille från --> H&M
Mörka chipmonday från --> Solo
Bruna skor från --> Skopunkten

Inga speciallar affärer direkt men ändå XD.

Ha det gutt!

22/7-2oo9

Ligger i min säng just nu och ska snart sova hade jag tänkte., men tänkte blogg innan jag lägger mig XD.
Idag har jag itne gjort mer än att varit med Johanna o Philip som jag skrev innan. efter det låg jag o sega hemma va mega uttråkad så jag stack hem till pappa o kollade på American Pie - Naked Mile.. Härlig film det =P .. sen träffade jag Micke ett tag vi satt ute o blossade lite, efter det kom jag hem o satte mig vid man o snacka med Nea, Micke o Sebbe. 
Klockan e ju över 00.00 så de har blivit en ny dag o Nea kommer till mig idag. men ska så klart sova först sen kommer Nea till Landskrona 13.15 så ska möte henne på stationen. Sen ska vi även hämta vår nya bil.. Güttans XD. Men de va allt för nu kommer skriva mer senare idag. Men innan dess ska jag sova o längta tills man får träffa Nea igen, hon ska sova hos mig rsten av veckan sen på fredag blir det HBG-Festivalen, härligt härligt XD Tills dess, Ha de gutt ;D 

xoxo --> 

21/7-2oo9

Ligger hemma i soffan o tar det lugnt. Idag vaknade jag halv 2. De va längesen sist som man sov så länge XD. Johanna va uppe vid 12, så väl jag vaknade så låg hon o soffan o kollade teve. Philip kom hit ett tag också sen följde vi Johanna till tåget sen skjutsade Philip mig hem o cyklade vidare hem sen igen...Väl jag kom hem så blev det att göra middag med morsan sen nu gör jag inget speciellt. Ska mest ta det lugnt täntke jag =).



Hittade ett tips om citron. äter du citron så minskar du magsäcken och blir mindre hungrig. De e p.g.a. att citronen är sur. Sen är ju även citron för att äta för att du får massa C-Vitaminer i dig.
Man kan ju använda citron för sitt också också om man vill få det ljusare under sommaren. Även för att mjuka upp nagelband =D. Citron är bra för så mkt kan jag säga..
Men de va allt för mig just nu. skriver väl mer ikväll eller ngt. Ha de gött.

XOXO -->

21/7-2oo9

Just nu sitter jag o Johanna o spelar lite kort, jag har fixat lite med hennes heder nu också så ni får gärna gå in o kolla på den --> Johanna. Kommentera gärna om ni tycker den är fin XD...

Jag tänkte bara skriva lite sen hade vi tänkt att vi skulle gå in o lägga oss, Johanna ska sova här.

Jag träffade Johanna på stationen sen tog vi bussen ner till stan lämnade in böcker som vi hade missat att lämna tillbaka på skolan så vi fick lämna dem på statsbiblioteket. Efter det så gick vi in på Espresso House jag tog en varmchokald o Johanna tog en brownie. Sen stack vi hem, satt vid datorn o åt lite o kollade på teve sen gick vi ut o träffade Philip, Micke o Simon. Vi gick mest runder sen stack Micke hem så va de bara jag Johanna, Philip o Simon kvar. Sen stack Philip för han skulle jobba sen följde Simon mig o Johanna hem sen gick han också vidare hemåt . De va allt för nu. Ha de bra..

cYa 

20/7-2oo9

Tänkte bara skriva lite snabbt i min blogg.
Just nu väntar jag på att klockan ska bli 3 ska ner till stationen då o träffa Johanna --> www.snackablondie.blogg.se. Vi ska ner till stan en liten runda, vi ska in om biblioteket o lämna vars en bok sen ska vi snabbt in om Espresso House. Sen ska vi vidare till Mattias. Men de va de.

Måste sticka nu XD. 

MVH -->       


 

20/7-2oo9

Jaha, har nyligen vaknat. hoppade in i duschen sen ringde jag till min faster skulle ju ut o fika med henna idag.... det blev inget =(. Hon hade varit ute o festat igår kväll o ville bara ligga hemma i soffan idag. Men de blir förmodligen nästa vecka istället...
Men nu vet man inte vad man ska göra idag.. Får försöka komma på ngt. 

     cYa

20/7-2oo9

Här kommer ett långt inlägg XD !!

Då sitter man i sin säng o har tråkigt o kan inte sova, så jag tänkte... Om jag inte kan sova så kan jag ju skriva i min blogg. Jag skriver inte varje dag direkt ju vilket är rätt dåligt av mig... Jag har så mycket annat för mig om dagarna o kvällarna. Visst nu har jag varit sjuk sen i Tisdags, det är ändå måndag natt nu. Har varit sjuk i en vecka.... nästan i alla fall =P. . Jag har varit förkyld, haft ont i halsen o varit hostig men nu är ont i halsen över men är fortfarande förkyld o hosigt men jag överlever men själv klart är jag ute ändå (A).



Ska berätta lite om hur min helg har varit hade jag tänkt o lite saker som händer under förra veckan....


Torsdag 16/7-2oo9

Idag va jag o kollade på glas ögon på specsavers i hbg. hittade två fina glasögon rätt fort, fast två andra också så de blev ett svårt val men jag bestämde mig till sist. Sen har jag o mamma bokat tid Fredagen den 31/7-2oo9 att jag ska prova linser, de va faktiskt bli roligt =P. Ska i alla fall hämta min glasögon ngn gång nästa vecka mellan den 23/7-2oo9 o den 27/7-2oo9... LÄNGTAR!!!

   
                                           

  


Fredag 17/7-2oo9

I fredags så stack jag hem till Micke han hade lite fest där hemma, visst de va bara jag, Micke, Krille o Emil men vi stack ut till stan sedan. Vi satte oss på Akropolis. Killarna gick i förväg så jag stack iväg o träffade Nea i 5-10 min. men hon stack vidare sen. Efter att man träffat Nea ett mini tag så stack jag till tycho, skulle säga hej till nga kompisar så stod o snackade med dem ett litet tag. När jag hade snackat klart med dem så gick jag vidare till Akropolis o träffade Micke, Krille o Emil igen. Väl jag kommer till Akro (Akropolis) såg jag att Micke, Krille o Emil satt vid två random tjejer.. En hette Emelie o den andra Lussie. dem va 91.or som mig men ingen av dem hade fyllt 18 än så dem hade haft falskleg med sig. Vi satt på Akro ett tag sen tyckte Micke att vi skulle på efter fest hos han också. Krille stack vidare med nga andra o Emelie skulle till sin kille så då återstod: Jag, Micke, Emil o Lussie så vi stack till Micke jag stannade bara i ca 20 min. eller ngt sen cyklade jag vidare hem.. Så de va min fredag.



Lördag 18/7-2oo9

Lördags skulle jag passa Elsa o Ove, dem kom hem till mig så passade jag dem här hemma. anledningen till att dem kom till mig va för att dem skulle vidare till sin farmor senare o sova där annars bor dem i A-torp (Asmundtorp). Men det gick bara i alla fall. Träffade Nea innan dess hon ville ha subway så jag följde med henne ner till stan så fick hon sin subway. Sen drog vi vidare till mig, jag städade undan lite sen kom då Elsa o Ove så vi gick ut till en lekplast som finns precis här vid mig sen vidare ner till stopp o handlade lite godis till barnen. Sen blev klockan mycekt o jag skulle ta bussen med Elsa o Ove till deras farmor. De va bara till att sätta sig på nästa buss ner till borstahusen. Var tvungen att vara hemma hos deras farmor ett tag. Elsa o Ove ville verkligen inte vara hos deras farmor så dem ville att jag skulle stanna tills dem hade somnat men det kunde jag inte för att Nea satt hemma hos mig o väntade på att jag skulle komma hem så vi kunde sticka ut sen, vilket vi hade tänkt. Men väl jag kom hem så blev det att Micke o Emil kom hem till mig efter jag i Nea hade gjort vid oss så satt vi och små drack lite hos mig sen spelade vi twister XD..
 
Detta är Twister -->  Jag o Nea under spel --> 

Det va mega kul.. Det är bara roligt att man ahr det kvar sen man var liten o fortfarande helt =D. 
Vi spelade inte bara Twister vi spelade även poker. Sen kom Lamme också så körde vi lite mer Twister men Lamme va inte alls nykter så han ramlade ju dir XD.. Mega kul att se på. O gissa vem som vann. Jo, självklart dem bästa själv... JAG =D. hahaha..


 <-- KickBikes outfit - NellyBratz outfit -->

Ja, de va lite om min lördag. XD


Söndag 19/7-2oo9

Min Söndag bestod av att sticak hem till Zebbe o kollade nga filmer. Kollade på Harry Potter 6 (dåligt kvalitet dock), där efter blev det: En shopaholics bekännelse, efter den blev det Sweeney Todd, efter den kollade vi på Ice age 3. (Kollade inte hela för han sa att han kunde bränna ner den så vi kunde se den en annan dag), skulle kolla på Hannah Montana the movie också ju. Jag stack till Zebbe ca 14.00 o jag va inte hemma för ens ca 00.00 XD.

                                              


Måndag 20/7-2oo9

Annars imorgon så ska jag träffa Faster-Ann, vi ska sätta oss på EspressoHouse som nyligen har öppnat i lilla Landskrona =D.



Tisdag 21/7-2oo9

Idag kommer Nea hem till mig, hade vi tänkt så ska hon sova hos mig till Söndag den 26/7-2oo9. Så hon kommer förmodligen följa med när jag ska hämta mina nya härliga brillzz XD..


 
Ja, då va det nog allt jag hade att säga. Men ha de bra, ska försöka skriva i bloggen snart igen ;D !!!!

14/7-2oo9

Då är det 29 dagar kvar tills man fyller 18 år, längtar =D. Annars har man kommois hem från att ha varit hos Nea.. Sen har jag blivit sjuk, är mega förkyld och ont i halsen och hostar, man mamma va så snäll och köpte vaniljglass till mig idag och jag fick även chokladsås och kolasås till, MEGA gott =D. Annars för tillfället äter man ju då glass och kollar på disney channel =P, men ska snart kolla på film, först ska jag se Bride Wars sen ska jag kolla på Fast and Furious 4 =D. Men nu ska jag gå o snyta mig sen ska jag lägga mig till rätta i soffan =D.

Bride Wars --> 

Fast and Furious 4 --> 


Min Glass =D -->


cYa !

/Niciline

6/7-2oo9

Sitter hemma hos Nea, kom hit igår efter jag hade varit i Ystad hos min moster o ätit varmrökt lax o träffade min kusin Benedicte, sen träffade jag min morbrors nya tjej, en thailänska, hon va trevligt. Hon kunde inte så mkt svenska eller engelska men det gick att förstå varandra ändå =p. Annars just nu så har jag o Nea nästan precis kommit hem, vi har varit nere i byn, gick dit, de va rätt varmt ute så de va rätt segt =P. Men nu sitter vi hemma i soffan o kollar teve, o hennes systrar Maria o Helena håller på att fixa lite mat till oss =). Men just nu arh jag inte så mkt mer att skriva om. kanske skriver ngt mer ikväll =P..  Ha re bra


 Jag o Min Kusin Benedicte =)

 Jag, Min syster o vår kusin Benedicte =)

Älskar bara den klänningen jag har på mig =D. Vill ha den, vilket jag velat sen jag va liten =D

  Bild sen Hörby-marknad
Va där med Nea hennes mamma o hennes mammas sambo =D. De va trevligt, de va då jag köpte mina stekar bills som jag har på bilden =D. Får skriva mer senare.. 
  


cYa!

//Niicilin
RSS 2.0